Tak for kampen!

Kampreferat: En kold omgang at varme sig på

Holdet
Selv om det var en kold omgang med temperaturer på 4-5 minusgrader, kunne man dog varme sig på en opløftende præstation mod det øjeblikkelige tophold i Rusland. Men vi har stadig chancen for avancement fra gruppen, hvis vi slår FC Sheriff i den sidste hjemmekamp 7. december - men det kan blive nødvendigt at skulle vinde med to mål eller flere.

Rasmus Falk og Andrija Pavlovic blev sparet og var ikke med på turen, og efter onsdagens træning i Moskva stod det også klart, at Pierre Bengtsson ikke var helt klar på grund af lidt problemer med lysken efter søndagens kamp i Haderslev. Til gengæld var Boilesen med igen, og som ventet startede også Verbic, Kvist og Pieros, der alle har karantæne på søndag.

Lokomotiv bedst fra start
En flot ”lokomo-tifo” bød de to hold velkommen fra Moskva-fansene på den ene endetribune, mens et halvt hundrede medrejsende FCK-fans havde hele den anden endetribune for sig selv!


Lokomotiv lagde bedst ud og havde 2-3 udmærkede afslutninger det første kvarters tid, men bedst som man troede, at vi selv var ved at komme på sporet, gik det galt. Ankersen snydt på sidelinjen, da han troede bolden var ude, og i stedet satte de lynhurtigt et angreb op, som endte med en frispilning til Farfan, der satte den fladt under Robin.

Da frygtede man lidt, at vi – i disse generelle trængselstider – ville få det rigtig svært, men spillerne reagerede positivt og kæmpede sig stille og rolig tilbage i kampen, mens Lokomotivet også lige tog dampen lidt af kedlerne.

Uros Matic


Uros Matic sparkede et frispark i god position lige i muren, og Verbic ville virkelig gerne have haft straffe, da han tilsyneladende blev hevet omkuld i feltet under et Ankersen-indlæg. Men vi havde fået et vist spilovertag og spillede også rigtig flot fodbold i den sekvens, der førte til udligningen lidt efter den halve time.

Ankersen brød et angreb i eget felt, førte bolden frem og fandt Zeca på midten. Han spillede videre ud til Boilesen og Verbic, der kombinerede fikst og via Zeca skiftede vi side til den fremstormende Ankersen i højre. Hans indlæg lå centimeter for højt til Pieros, men Verbic samlede op i udkanten af feltet – tog sig tid, udfordrede og sparkede på fornem vis bolden over i det lange hjørne!

Boilesen og Verbic jubler efter 1-1-målet


Siden vekslede spildominansen frem til pausen, og momentvis var vi oppe og udfordre lidt, inden vi kunne gå til pause efter en meget tilfredsstillende præstation, hvis man lige ser bort fra optakten til deres scoring…

Efter pausen havde Lokomotiv igen fået mere kul på kedlerne, og Robin måtte i aktion et par gange i de første fem minutter, og bl.a. parere et Farfan-forsøg til hjørne. Men så gik det dødbold-galt igen, da hverken Vavro eller Matic fik clearet et indlæg efter hjørne, og så endte bolden lidt tilfældigt hos Farfan, der ikke svigtede fra tre meters afstand.

Igen reagerede vi dog godt, og Lüftner var tæt på at heade en Verbic-dødbold ind, da keeper Konchenkov kom forkert ud, men bolden gik lige over det tomme mål. Verbic testede også keeperen med et forsøg fra kanten af feltet, og vi havde fortsat megen boldbesiddelse, mens de stillede sig tilbage og satsede på kontra.

Nicolai Boilesen

Uden at det skal lyde som én lang københavnsk belejring, så blev vi ved med at mase på og tro på en udligning, som måske ikke engang ville gøre den store forskel i puljeregnskabet.

De sidste 20 minutter gik over i 4-4-2, da Pusic kom ind for Carlo, og Verbic en god chance fra spids vinkel, hvor de var ved lave selvmål på en returbold fra målmanden. Kusk kom også ind for Uros, og helt ind i overtiden kæmpede vi for det ene point – og var lige ved, da et Verbic-hovedstød blev rettet af, så bolden strøg meget tæt forbi den ene stolpe og gik i sidenettet.

Vores fans i Moskva
Tak for støtten!!


Drengene kunne godt have fortjent den opmuntring at få det ene point ud af anstrengelserne!