En gåde det kun blev 1-0

Kusk: Derby med en ekstra dimension

Kasper Kusk blev matchvinder, da vi senest mødte Brøndby i Telia Parken i en Superliga-kamp i maj. Trods Verbics karantæne er der stadig hård konkurrence om pladserne på kanterne fra Falk, Toutouh og Amankwaa, og også Uros Matic har spillet på kanten i denne sæson.

"Ja, det er der ikke noget nyt i, og sådan skal det også være de kommende sæsoner. Vi vil jo altid gerne spille allesammen, men det er klart, at når det er et Derby, så vil man ekstra gerne være med på banen," lyder det fra nordjyden, der bl.a. er startet inde i vores fire seneste europæiske kampe.

"Det var ikke alt, der lykkedes i torsdags, men vi vinder trods alt sikkert og fortjent og henter den sjette sejr i de seneste syv hjemmekampe. Nu skal vi så prøve at spille allerede ved middagstid, men det bekymrer mig egentlig ikke så meget om det er kl. 12, 16 eller 20. Det er mere det, at vi ikke har så længe mellem kampene. Men når det lige netop er et Derby, så er jeg sikker på, at alle nok skal være klar," siger Kasper, der sammen med resten af truppen tager på hotel efter lørdagens lukkede træning for at lade bedst muligt op til den vigtige kamp.

"Alle ved, hvor vigtigt et Derby er, uanset hvor man ligger i tabellen, og selvfølgelig bliver det ikke mindre vigtigt for os, når vi lige nu halter lidt efter topholdene. Det giver lige en ekstra dimension. Men Brøndby er nok også ekstra opsatte på at øge afstanden, så jeg forventer helt sikkert to hold, der går ud og giver alt hvad de har for at vinde. Så kan man altid diskutere bagefter, om et point er i orden, når man ved hvordan kampen har udviklet sig," vurderer Kasper.

Det ved vi hen ad 14-tiden på søndag, når Mads-Kristoffer Kristoffersen har blæst i fløjten for sidste gang!

Her kan du foreløbig genopfriske Kusks Derby-sejrsmål fra foråret!