Martin Pusic

Pušić klar - og flere på vej

Martin Pušić er klarmeldt efter et par kampes pause på grund af et trykket ribben, der tvang ham ud i pausen i vores seneste europæiske udekamp mod FC Sheriff. Han er derfor til rådighed for Ståle og trænerteamet, når holdet skal sættes til den næste europæiske opgave torsdag aften mod FC Zlin.

Høgli spiller U19-træningskamp
Tom Høgli er også klar til kamp efter at have siddet ude siden midten af juli, og han får i første omgang spilletid onsdag eftermiddag i en U19-træningskamp ude mod Hamburger SV.

Thomsen træner snart med
Der er også lys for enden af tunnelen for Nicolaj Thomsen, der så småt har trænet med på det seneste og ventes at træne fuldt med på fredag kl. 13, når truppen tørner ud på Nummer 10 efter hjemkomsten fra Tjekkiet natten til fredag. Nicolaj fik en forstrækning i baglåret i udekampen mod FC Helsingør den 17. september.

Santander specialtræner på græs
Som dagens mange besøgende fans på Nummer 10 kunne se, er Federico Santander begyndt at snøre støvlerne og også sparke lidt til en bold - foreløbig dog kun en forsigtig og individuel specialtræning sammen med fysioterapeut Simon Fouchard, men det går fremad, så vi stadig kan håbe at se Santa i kamp inden efteråret er omme.

Erik genoptræner planmæssigt
Længst fra et comeback er stadig Erik Johansson, men hans genoptræning efter korsbåndsskaden i august forløber stadig planmæssigt.

Træningstider resten af ugen
Som nævnt træner holdet igen på træningsanlægget på fredag kl. 13, og også lørdag kl. 10.30 kan du benytte efterårsferien til at overvære træningen, inden det går løs mod AGF i Telia Parken søndag aften kl. 18.