William Kvist

Kvist: Tager til Tjekkiet for at dominere

Torsdag aften gælder det den tredje modstander i Europa League-gruppespillet, når vi møder tjekkiske FC Zlin i Olomouc:

- Vi skal fortsætte det europæiske spil, vi har leveret hidtil, for det har været solidt. Vi tager derned med et mål om at dominere kampen, og så må vi se, om det bliver til sejr eller uafgjort. Jeg vil ikke på forhånd sige, at vi absolut skal vinde, for vi har stadig to hjemmekampe tilbage i gruppen, hvor det normalt er nemmere at få point end ude. Vi går selvfølgelig altid ind til en kamp for at vinde den, men først og fremmest skal vi ned og levere en god præstation, fastslår William Kvist.

- Det synes jeg også vi leverede i søndags, selv om vi ikke fik scoret. Så selv om det er to forskellige turneringer, er vi selvfølgelig ekstra revanchelystne nu, hvor vi ikke har fået de ønskede resultater i Superligaen. Alle sejre giver et boost! understreger anføreren.

Der er kick-off i på Andruv Stadion i Olomouc torsdag kl. 21.05, og du kan følge kampen live på 6'eren og DPlay. Og efter en måneds tid uden hjemmekampe går det løs i Telia Parken igen på søndag, når AGF kommer på besøg kl. 18.00!