Podcast med Kenneth Wegner

Podcast med Kenneth Wegner

F.C. Københavns officielle jubilæumspodcast "Historietimen" havde forleden besøg af Kenneth Wegner, hvor værterne Jesper Larsen og Torkil Fosdal for første gang får en gæst, der var med i klubbens allerførste kamp på fødselsdagen den 1. juli 1992 mod Grasshoppers. 

Kenneth Wegner


På det tidspunkt havde Kenneth i halvandet år været en af de erfarne og bærende kræfter på B 1903's succesfulde mandskab, og han stod bl.a. for et af de seks mål i den legendariske 6-2-sejr over Bayern München. Inden han kom til klubben på Lyngbyvejen havde han et svensk mesterskab på CV'et fra Malmö FF samt ophold i både Charlton og Xamax Neuchatel.

I FCK var han med til at sikre klubbens første mesterskab i 1992/93, og vi får også historien om hvordan han den næste sæson gled mere i baggrunden og ved kontraktudløb skiftede til Herfølge i sommeren 1994. Her startede et nyt eventyr, hvor Kenneth fik en hovedrolle som først spiller og siden direktør.

Glæd dig til en time i godt selskab med en skarp og kyndig sportsperson, som ud over sine fine meritter på fodboldbanen også har en mangeårig og succesfuld karriere i erhvervslivet - og så har han forresten også løbet over 100 maratonløb!

 

 

>> På denne side finder du alle vores podcast