Lars Højers 25-års jubilæum

Lars Højer - 25 år i FCK

Fredag eftermiddag fejrede F.C. København, at Lars Højer - ligesom klubben - havde 25-års jubilæum den 1. juli. Mange fra Nummer 10 og administrationen i Telia Parken var mødt op for hylde den første og eneste, der har været ansat i hele klubbens levetid!

Lars var en del af det succesfulde B 1903-hold, der udgjorde F.C. Københavns spillertrup fra starten i juli 1992, og han nåede syv et halvt år som FCK-spiller. En række alvorlige rygskader betød desværre, at han i 1999 måtte stoppe sin aktive karriere i en alder af bare 29 år. Han nåede at spille 211 kampe (nr. 4 på evighedstabellen i FCK) og score 66 mål.

Herefter blev han ansat som salgskonsulent i klubben, mens han indledte en trænerkarriere i Boldklubben Skjold, og syv et halvt år senere fik han sit nuværende job som chefscout.

>> Læs mere om Lars' karriere og se FCK TV-klip med nogle af hans flotteste frisparksmål

Ved fredagens reception holdt Ståle tale, hvor han bl.a. fortalte, at hans egen første erindring om F.C. København var, da han på norsk TV's Sportsrevyen så Lars' legendariske frisparksmål mod Linfield i 1993. Ståle fremhævede også hvor vigtig scouting-afdelingen er for, at klubben ikke blot kan finde nye spillere, men også finde dem så tidligt, at vi har råd til at købe dem.

“Det vigtigste er dog ikke, at du var en vældig god fodboldspiller, og at du er en rigtig god scout, men at du er 100 % til at stole på og arbejder knaldhårdt for FCK i alle døgnets timer og altid har hjertet med dig," sluttede Ståle og udbragte en skål for jubilaren.

Lars Højers 25-års jubilæum


“Det er en meget speciel dag, og jeg er ekstremt stolt over at kunne fejre jubilæum sammen med klubben," sagde Lars selv.  "FCK har i alle årene betydet virkelig meget for mig. Min ene søn, Casper, har fået sin fodbolduddannelse her, og min anden søn Oliver håber på det, så vi er en familie, hvor klubben altid har været meget tæt på. Næst efter min familie, kommer klubben,” lød det fra Lars, inden han også udbragte en skål for sine forældre, der netop i år har fejret guldbryllup.

Og så var der kage... 

Lars Højers 25-års jubilæum