Nicolaj Thomsen, Partizan-FCK

Thomsen: Kan bidrage mere og mere

Efter en skadepause på over et halvt år kan Nicolaj Thomsen mærke fremskridt dag for dag under træningslejren i Østrig.

"Det er dejligt at have fået et par kampe i benene, og jeg kan også mærke fremskridt dag for dag til træning. Jeg kan godt mærke, at den anden kamp i søndags var noget bedre for mit vedkommende end den første, og at jeg havde fået mere overskud og også er kommet mere ind i det taktiske. Så det virker lovende, og jeg er glad for, at jeg kan bidrage mere og mere.

"Du sagde selv efter Partizan-kampen i torsdags, at du havde et par ekstra kilo i rygsækken?"

"Ja, sådan føltes det i hvert fald, men meget af det er også på grund af styrketræning, mens jeg var skadet og ikke kunne lave alt det jeg plejer at lave. Jeg kunne især mærke, at jeg manglede lidt af det eksplosive, men nu begynder det lige så stille at komme."

"Der er kamp om pladserne på holdet, og du har spillet på venstrekanten i de første træningskampe, men hvor ser du primært dig selv?"

"Det er jo i sidste ende op til Ståle, hvor han vil bruge mig. Vi har en bred trup med hård konkurrence, men der kommer forhåbentlig også mange europæiske kampe. Jeg føler selv, at jeg også kan spille centralt, hvis der bliver brug for det, og jeg har også prøvet at spille højre kant. Men nu glæder jeg mig bare til, at vi kommer i gang og til at vise hvad jeg kan på banen i stedet for bare at snakke om det."

"Og den første hjemmekamp er mod din gamle klub, AaB..."

"Ja, det er rigtig sjovt at starte mod AaB, det glæder jeg mig faktisk meget til. Det bliver lidt en speciel kamp for mig, på den gode måde."