F.C. København forlænger med Mads Roerslev

F.C. København forlænger med Mads Roerslev

Mads Roerslev spiller højre back og har fået sin fodbolduddannelse på School of Excellence. Han har allerede fået sin førsteholdsdebut – og scoret sit første mål – for FCK i pokalkampen mod FC Jammerbugt. Senest har han været udlejet til svenske Halmstads BK, men en administrativ fejl i den svenske klub har gjort, at Mads Roerslev nu vender retur til FCK. 

- Mads har mange af de egenskaber, der skal til for at blive en god FCK-back. Han har nogle gode offensive gener, en stor fysisk kapacitet og god én mod én defensivt. Der ligger stadig et stort arbejde foran Mads og os, men vi har en god tro på, at vi kan forløse hans potentiale. Det var ærgerligt, at han ikke kunne gennemføre lejemålet i Halmstad, men han har allerede vist, at han er parat til at gribe de muligheder, han har fået, så vi ser frem til at arbejde videre med Mads, siger manager Ståle Solbakken. 

Selv glæder Mads Roerslev sig over, at fremtiden bliver i F.C. København:  

- Jeg er utrolig glad for den tillid, som klubben viser mig med den her aftale og muligheden for at blive en del af Superligatruppen allerede nu. Det er en stor drøm for mig, og jeg glæder mig virkelig til at komme i gang med det arbejde, der ligger foran mig. Jeg er meget bevidst om, at jeg har meget at lære, så det er fantastisk for mig, at jeg får chancen for at lære af de bedste hver eneste dag nu, siger Mads Roerslev. 

Fakta: 
Navn: Mads Roerslev Rasmussen. 
Født: 24.6. 1999. 
Position: Højre back.