Antonsson: Jeg er klar, hvis jeg skal spille

Antonsson: Jeg er klar, hvis jeg skal spille

Med Zanka og Erik Johansson i karantæne er vejen til en plads i startopstillingen blevet kortere for Mikael Antonsson, når vi søndag aften møder FC Nordsjælland i Telia Parken. Han har døjet lidt med sygdom i foråret, men hvordan er situationen nu?

- Erik og Zanka har jo gjort det rigtig godt, men jeg skulle have haft chancen i Derbyet i februar, hvor jeg desværre blev syg, og det sad lidt i kroppen bagefter, så det gik lidt tungt. Men jeg spillede pokalkampen mod B.93 og reservekampen sidste uge mod Viborg, så nu er jeg helt frisk, hvis Ståle vælger at bruge mig i morgen, fortæller Anton efter lørdagens træning på Nummer 10.

Den erfarne midtstopper fylder 36 lige efter sæsonafslutningen og har kontrakt med Byens Hold en sæson mere, så er han begyndt at gøre sig tanker om, hvad der skal ske, når karrieren engang stopper?

- Selvfølgelig tænker man på det, jo ældre man bliver, men det er endnu ikke klart hvad jeg vil. Jeg føler også stadig, at jeg har noget at give til holdet, og det vil jeg gøre 100 % det sidste år jeg har tilbage. Men som fodboldspiller har man jo god tid til at tænke over hvad man vil ved siden af, og selvfølgelig må jeg beslutte mig en dag, men foreløbig ser jeg tiden lidt an, fortæller Anton.

Det sidste døgns tid har tankerne dog ikke kun kredset om fodbolden og fremtiden, men også om den tragiske begivenhed i Stockholm i går.

- Jeg ved næsten ikke, hvad jeg skal sige, det er som om ord ikke kan beskrive det. Man tænker naturligt nok først på dem man kender som bor i byen og håber at de har det godt og ikke har været indblandet. Men det er bare forfærdeligt, og det sker jo desværre også andre steder rundt om i Europa. Man må håbe, at de finder de ansvarlige og stiller dem til ansvar, og så må vi vise vores kondolencer til dem, der er berørt. Derfor synes jeg også, det er et godt initiativ, at alle Superliga-klubber vil markere det med sørgebind i resten af denne runde, slutter Mikael Antonsson.