Ludwig: Dejlig at score igen

Efter kampen fik FCK.DK en hurtig kommentar fra Ståle Solbakken:

- Det var en kamp på det jævne. Når vi fik tempo i vores spil, fik vi også vist, at der var en stor forskel på de to hold – men vi spiller også på en bane med noget langt græs, og det gjorde, at vi ikke kunne flytte bolden så hurtigt som vi ville. Men banen bliver forhåbentlig bedre og bedre med tiden.

- Vi har spillere der individuelt gør det godt, og nogle andre spillere, der gør det knapt så godt – og så var vi ikke skarpe nok oppe foran, vi får i hvert fald misbrugt nogle store chancer. Også fint af os, at vi ikke går i panik, da de scorer til 1-1, og så synes jeg vi kan se, at jo længere hen i kampen vi kom, jo større forskel var der på de to hold. Vi har en række spillere, der kæmper lidt med deres præstationer – og i sådanne situationer er det vigtigt, at alle leverer en disciplineret indsats – for det er her, at man har brug for tryghed på holdet.

- Vi vandt, vi er i semifinalen – og det er jeg meget tilfreds med!

FCK.DK fik også fat i tre af spillerne, heriblandt dagens to målscorere.

Ludwig Augustinsson
- Det gode i dag er, at vi vinder kampen. Vi spiller nok en smule for langsomt, og jeg vil tro, at vi mangler 5-10 procent. Men vi vinder og er videre til semifinalen, det er det vigtigste – plus at vi slipper fra kampen uden skader. Nu gælder det bare om at komme videre, og så fokusere på søndagens kamp mod FC Nordsjælland. Hvad angår målet, så kommer jeg ind i feltet efter nogle gode afleveringer, jeg ser at Corner ikke helt er hvor han skal være – og skyder derfor selv. Dejligt at score igen, men det var også ved at være længe siden…

Andrija Pavlovic
- Det var en hård kamp, men det vidste vi jo godt, at det ville blive. Det var måske ikke vores bedste kamp, men vi vinder – og det var trods alt det vigtigste, Det var selvfølgelig også godt at score, og jo, det var med maven jeg scorede.

Stephan Andersen
- Der er ikke så meget at sige – vi vandt og er videre til næste runde. Hvad angår deres mål, så får vi ikke clearet ordentlig, og pludselig er en af deres så fri. Ærgerligt, men heldigvis scorede Ludwig, hvilket både gjorde, at vi slap for den forlængede spilletid samt er i semifinalen.