Livet på DFDS Familietribunen: Fede events i 2017

Livet på DFDS Familietribunen: Fede events i 2017

Her på FCK.DK sætter vi fokus på livet på DFDS Familietribunen med en stor artikelserie fra landets sjoveste og mest spændende sportslige familieudflugt. 

Det er her, de yngste FCK-fans sidder med deres familier. Det er her, at børn – både store og små – kan lege, spille og møde nogle af deres største helte. Det er også her, at de samme børn oplever store sejre, de husker resten af deres liv - og en sjælden gang et nederlag, der gør ondt. Og så er tribunen første skridt i fantilværelsen, inden man søger på enten B- eller C-tribunen. Alt afhængig af temperament. 
____

På niende sal i Telia Parkens D-tribune findes et kontor i venstre hjørne. Kontorets endevæg er et gigantisk vindue, og når man kigger ud har man et stort, frit udsyn til banen. De andre vægge er belagt med opslagstavler, Danmarkskort og whiteboards. Disse er fyldt med notater, skemaer, planer og tanker, som skal hjælpe med at danne et forkromet overblik over, hvad der skal ske på DFDS Familietribunen i de kommende kampe. Og i fremtiden. 

På kontoret sidder Benjamin Muasya og Simon Valentin, der i en årrække har arbejdet med at gøre Telia Parken til stedet for de yngste børn. Det er her de brainstormer, leger og kommer med skøre og kreative ideer for at gøre tribunen endnu mere underholdende. At arrangere de forskellige temaer og events, der foregår kamp efter kamp, er et større logistisk og planlægningsmæssigt arbejde, som involverer en masse mennesker. Alt fra samarbejdspartnere og frivillige til børn og store, bløde maskotter. 







- Vi har jo en masse aktiviteter med blandt andet ansigtsmaling, FCK-lykkehjul og autografskrivning, som børnene er utrolig glade for. Og ja, så har vi for det meste et stort event til den enkelte kamp, som ofte er sæsonbetonet. Eksempelvis Halloween, fastelavn og juleafslutning, men også sådan noget som at fylde tribunen op med LEGO eller lade børnene komme i kontakt med dyr fra Zoologisk Have. Det var en stor oplevelse at have en ægte udstoppet løve med på tribunen, fortæller Benjamin Muasya, der er ansvarlig for DFDS Familietribunen. 

40 personer på en kampdag 
- Og alt det her kræver jo en større planlægning og masser af håndkraft. Altså der skulle jo seks mand til at flytte rundt på den løve eksempelvis, og da vi havde et større event med et konsolspil, havde vi to personer på til at arbejde med det uafbrudt i et par uger op til. Vi har gerne omkring 40 personer i fuld gang under en kampdag. Så der bruger vi også en del tid på at briefe og koordinere, fortæller Benjamin, der i sit arbejde med tribunen har været med til at skabe bedre tilbud for de yngste FCK-fans. 

- Jeg har arbejdet her i fire år. Og der er sket rigtig meget. Tribunen er blevet dekoreret, og vi har fået skabt et børne-FCK-miljø, et univers, en identitet, som går igen overalt. Og så er vi blevet mere opmærksomme på serviceniveauet og hele setuppet på tribunen. Det er ingen hemmelighed, at det for hele klubben er vigtigt at give børn en god, tryg og sjov oplevelse, når de tager deres forældre med ind og se fodbold, fortæller han og deler samtidig sine tanker omkring de store mål omkring tribunen og tribunens fremtid: 

Storskærme og fede events i 2017 
- Vores store ambition er, at en tur i Telia Parken skal være den sjoveste, hyggeligste og fedeste familieudflugt i København. Nu er det vigtigste - vores hold - jo heldigvis dygtige til at skabe gode, underholdende kampe, men alt det udenom op tribunen skal også være en oplevelse, og her forsøger vi hele tiden at finde ud af, hvordan vi kan gøre det hele sjovere for vores yngste fans, og hvordan vi kan gøre vores til, at der altid er en god stemning på tribunen. Samtidig med, at der også er et højt serviceniveau, så alle kan føle sig trygge i den forudsigelighed, der også skal være i et miljø for børn, forklarer Benjamin, inden han løfter sløret for nogle af de nye tiltag, man kan glæde sig til i foråret. 

- Vi skal selvfølgelig blive ved med at gøre alt for at gøre oplevelsen endnu bedre og gøre det til en endnu større ting at komme herind og se fodbold. Derfor laver vi stadium vision, altså kæmpestore skærme på væggene, så alle familier kan se en masse sjovt og fedt FCK-indhold på før kampene og i pauserne - og under kampene se, hvad der sker på banen direkte, hvis man står i kø, så man ikke går glip af noget. Men man vil også på skærmene få nyttig information og se højdepunkter fra kampe og store øjeblikke med FCK. Der udover kommer vi til at få noget mere interaktiv underholdning. Og så kan vi afsløre, der kommer nogle fede events for vores sæsonkortholdere i 2017, slutter Benjamin Muasya, inden han sætter kryds på sin liste ved de ting, der skal håndteres inden tribunen atter åbner op for børnefamilierne på landets sjoveste tribune.