Reaktioner efter sejren i Lyngby

Ståle Solbakken kan se tilbage på den næstbedste Superliga-stime i klubbens historie, for kun i 2010-11-sæsonen har vi stået med flere point efter de første 18 spillerunder. Men det holdt hårdt i dag.

- Vi laver for mange dumme frispark før pausen og forærer dem også en friløber med en fejlaflevering, men Lyngby er ikke i Top 6 for ingenting, og man kan ikke forvente at vi bare skal komme herop og vinde en storsejr uden problemer. Lyngby spiller en rigtig god 1. halvleg og flytter bolden godt rundt mellem kæderne, og de har også kunnet gå og lade op til den her kamp siden forrige fredag, hvor vi havde en hård kamp tirsdag. Efter pausen får vi mere kontrol over kampen og giver ikke ret meget væk defensivt, og vi kunne flere gange have lukket den. Jeg synes især det var synd for Pavlovic, at hans skud tog stolpen i stedet for at gå ind, for han blev bare bedre og bedre efterhånden som kampen skred frem og manglede kun lige scoringen, sagde Ståle.

Thomas Delaney fik (ligesom Erik Johansson) et gult kort, der koster en karantænedag på tirsdag, og anføreren var selvfølgelig glad for resultatet, men ikke helt tilfreds med den måde kampen forløb på.

- Det blev mere slåskamp end fodbold, og det var da lidt overraskende. Men der blev tilladt meget, og det kan godt være det tog lidt af opmærksomheden indtil man lige fandt ud af linjen. Men jeg ved ikke, om det var til deres fordel, at rytmen blev brudt, for vi førte jo - og endte også med at vinde fortjent. Men lad os bare sige, at det ikke var vores bedste dag på kontoret.

Andrija Pavlovic var centimeter fra at fordoble føringen, da han i 2. halvleg sendte bolden på indersiden af stolpen, hvorfra den sprang i spil igen.

- Det mindede meget om mit mål mod APOEL, altså bortset fra at den ikke gik ind denne gang. Men dengang var det også Delaney, der sendte mig af sted men god bold i dybden. Men godt vi vandt, jeg synes vi var lidt uheldige i 2. halvleg, hvor vi havde mange gode løb. Men vores 1. halvleg var ikke god.

Peter Ankersen havde også et par ord om dagens opgør:
- Det blev en af de kampe, hvor tingene ikke rigtig fungerer for os i 1. halvleg, men jeg synes vi kommer godt ud til 2. halvleg, og vi har jo en tre-fire 100 % chancer til at lukke kampen. Vi havde det svært før pausen, og boldomgangen var ikke god nok, men Lyngby skal også have kredit for deres indsats. Jeg synes alt i alt det var helt fortjent, vi vandt.

Ludwig Augustinsson måtte udgå i 2. halvleg efter et sammenstød med en Lyngby-spiller, og her er hans umiddelbare reaktion:

- Jeg bliver ramt lige i ribbenene, men nu må vi se i morgen, hvor galt det er. 

Youssef Toutouh blev dagens matchvinder med sin tidlige scoring i det 11. minut, hvor han fra spids vinkel fik listet bolden over stregen. Og vi lovede at nævne, at han faktisk lavede en tunnel på både Falk og en Lyngby-forsvarer, da bolden trillede i mål...

- Det går generelt godt for holdet, og vi har en rigtig god defensiv, hvor vi næsten ikke lukker nogen mål ind. Så er det også nemt som offensiv-spiller at gøre det godt.