Reaktioner fra spillerne

Lars Jacobsen:

- Den dér guldhjelm jeg render rundt med er en jeg har fået fat i fra en af mine kammerater, der har vundet den i ishockey for nogle år siden, forklarede den hurtige højreback.


Michael Silberbauer:

- Vi ville selvfølgelig gerne have sluttet lidt bedre af foran de mange fans. Men sådan er fodbold: Man får ikke altid selv lov til at bestemme. Vi er dog mestre og det er det vigtigste. Nu skal vi ud og fejre det hér endnu engang, sluttede F.C. Københavns første målscorer.


Marcus Allbäck:

- Jeg havde én stor chance og det havde da selvfølgelig været en ekstra bonus hvis jeg også var blevet topscorer i SAS Ligaen. Nu er det jo mit første mesterskab nogensinde, så jeg er da absolut og 100% tilfreds med ”bare” at være blevet mester. Det tog sin tid og jeg nåede da at blive gammel inden det skete, men ikke ligeså gammel som Benny Gall, sagde Marcus Allbäck med et glimt i øjet.


Dan Thomassen:

- Jeg fik en lille forstrækning eller hvad det nu var, i baglåret efter fem minutter. Jeg prøvede at løbe videre på det, men det gik ikke rigtig. Det er jo desværre ikke en kamp man vil undvære at være med i, da det jo er en festlig kulisse. Så det var noget pis for at sige det rent ud, mente Dan Thomassen.


Tobias Linderoth:

- Jeg skal hjem nu, så jeg skal ikke være dén der holder mine holdkammerater i øret. Nej, selvfølgelig skal jeg ud at fejre det her med mine medspillere. Det bliver dejligt og det skal vi bare nyde. Vi samles i den svenske VM-trup den 21. maj, så der er ikke så mange dage til…Men nok til en god fest i aften, rundede fanklubbens valg af Året Spiller af.