Ståle stolt over endnu en god kamp

Efter 0-0 kampen mod Leicester City FC satte Ståle Solbakken ord på kampen:

- Jeg er tilfreds med kampen, og helt som jeg forventede, gik vi hen og var i kontrol i 1. halvleg – hvor vi holder dem vel nede på nul chancer. Selv kommer vi frem til tre chancer, og det gør, at jeg synes vi spillede en god kamp – på en glat bane – og som sagt fik vi chancerne, to til Benjamin Verbic og så chancen til Cornelius og Santander til allersidst.

- Vi laver nogle fejl, men det er hvad der sker, når spillet går så meget frem og tilbage som det gjorde. Ellers gik 1. halvleg taktisk godt, vi holdt på bolden, vi flyttede dem rundt – og vi fik slået vores indlæg – dog manglede vi nok den sidste afgørende præcision. I 2. halvleg åbnede det lidt op, og der er ingen tvivl om, at de i Vardy og Mahrez har nogle farlige spillere, men jeg synes vi slutter bedst af, og det er os der er farligst i de sidste 15-20 minutter.

- Kampen gik som vi havde forudset, og jeg kan i hvert fald ikke forvente meget mere af mit hold – det er trods alt de engelske mestre vi møder, og de er altså vant til at spille i meget højere tempo end vi er.

At F.C. København nærmest formår at lukke helt ned for Leicester, var Ståle naturligvis tilfreds med:

- Jeg synes det er godt, at vi i løbet af 180 minutters Champions League mod Leicester blot lader dem komme til to chancer – plus et måske underkendt mål – men vi har leveret en tæt på perfekt defensiv indsats. Vi får dog heller ikke åbnet kampen helt op, men jeg synes vi var det bedste hold, Verbic og Cornelius kom som sagt frem til gode chancer, men det er nu engang svært at nedbryde Leicester. Jeg synes, at vi var tættest på sejren i dag, men jeg vil nu ikke kalde pointtabet for et røveri.

Om de videre muligheder i gruppen sagde Ståle:

- Jamen vi lever i gruppen, og det er det det vigtigste. Slår vi Porto er vi i pole-position til 2. pladsen og spiller vi uafgjort, lever vi stadig i gruppen. Efter dagens resultater står det også klart, at Leicester skal blive ved med at klø på for at sikre 1. pladsen i gruppen, og det er vigtig med tanke på de kommende kampe.