To debutanter - tre mål

To debutanter - tre mål

17-årige Mads Roerslev kom ind på højre back fra 2. halvlegs start og blev målscorer efter 63 sekunder, hvilket ifølge Niperstat.dk er det hurtigste nogensinde for en FCK-debutant:

- Det var en fed følelse, det er jo ligesom det man arbejder hen mod hver dag, når man træner med U19-holdet. Så at komme op og få lov at snuse til seniorfodbold, det er et af målene, når man løber og træner hver dag og prøver at yde sit bedste. Jeg nåede ikke at tænke så meget over det, da jeg fik chancen for at score. Jeg har ikke scoret i U19-ligaen endnu og det er vist også ret lang tid siden inden, så jeg tænkte at nu måtte jeg hellere prøve her...

18-årige Nicklas Røjkjær, der i sommer kom til FCK fra Silkeborg, blev indskiftet for Rasmus Falk efter 54 minutter:
 
- Jeg får en god bold fra Tom ved begge målene, og så får jeg muligheden for at vise nogle af de ting, jeg er god til, og jeg er selvfølgelig glad for at lave to flotte mål. Det er jo det jeg er kommet til klubben for, det er for at komme op på førsteholdet og ikke bare blive sorteret fra efter U19. Så det er noget jeg higer efter hver dag. Det giver noget ekstra i hverdagen oven i at vi også spiller Youth League.
 
Den norske U21-landsholdsspiller Julian Kristoffersen fik allerede i foråret to indhop i Alka Superligaen, og ud over at spille UUEFA Youth League med U19 er han fast mand på reserveholdet, hvor han endda har scoret i alle efterårets kampe:
 
 - Det var superfedt at score mit første mål her. Jeg står der hvor bolden kommer og får den ind i to omgange, og det var fedt - så det var også en stor dag for mig også. Det giver ekstra motivation at få nogle minutter i benene.