Stephan: Fint tilfreds med kampens forløb

Peter Ankersen
- Vi har chancerne i 1. halvleg og skaber det vi skal for at få det første mål, og i 2. halvleg bliver det one-way-traffic, bortset fra at de får en friløber på kontra. Men jeg synes, jeg skulle have haft frispark i situationen, inden de slår kontra, så det var det jeg brokkede mig over til dommeren. efter en dommerfejl. Men som sagt, vi skaber det der skal til og kører den også hjem til sidst.

Kasper Kusk
- Det er altid dejligt at kunne komme ind og hjælpe holdet! Vi havde det lidt svært første time, men den sidste halve kommer vi til en del. Og så får jeg en god bold af Ankersen, og jeg må jo selv løbe op og socre, når han nu ikke selv kunne i dag. Men han laver to assists i dag, og det er rigtig godt.

Andreas Cornelius
- Det kan da godt være, jeg også skulle ha' scoret i dag, men altså... jeg kan jo ikke score hver gang! Vi får ikke tempoet nok op før pausen, og de gør også hvad de kan for at trække tempoet ud, så selv om vi forsøgte at få tempoet op efter pausen, er det lettere sagt end gjort. Men det lykkedes bedre, og vi vinder jo 2-0 til sidst, så der er ikke så meget at beklage sig over.

Youssef Toutouh
- Vi kommer med meget større vildskab og kompakthed efter pausen og begynder at vinde mange andenbolde. Og når først vi begynder at spille hurtigt, kan de ikke følge med. Og så har vi en dejligt stor trup, så vi i dag har to indskiftere, der kommer ind og scorer. En rigtig god sejr, så vi stadig ligger nr. 1 hele weekenden.

Stephan Andersen
- Jeg er rigtig glad for at have fået kampen, som var min første Superliga-kamp i år. Og heldigvis havde jeg ikke ret meget at lave, jeg tror jeg snupper to bolde, der er lige på mig, og så har de den store kontra, hvor han skyder over. Men jeg skal heller ikke ud og bevise noget, jeg skulle bare koncentrere mig om at spille sikkert og uden slinger i valsen. Så jeg er fint tilfreds med kampens forløb.