Ståle: En typisk FCK-sejr

Vi skulle hen til de sidste 20 minutter, før opgøret mod AGF fandt sin afgørelse, men det overraskede ikke Ståle Solbakken, der kaldte det for "en typisk FCK-sejr".

- Vi spiller lidt for langsomt i 1. halvleg, men efter pausen lægger vi større og større tryk og skaber flere og flere chancer, inden vi til sidst afgør det. Men jeg synes tidligt, man så tendenserne til denne udvikling, så jeg var egentlig ikke urolig efter 1. halvleg. Og så er det selvfølgelig godt at have friske og gode folk fra bænken, som i dag kommer ind og afgør det. Santanders indhop fra bænken har ellers ikke altid været lige vellykkede, men i dag sender han os på vinderkurs. Vi har også været gode længe her i Telia Parken og har ikke tabt her i Superligaen i over 2 år, men igen... ingen er uovervindelige.

Tom Høgli fik chancen i onsdags i Randers, og i dag fik Stephan Andersen sin første Superliga-kamp i år, da han afløste Robin Olsen.

- Tom, Stephan og Antonsson er helt uvurderlige for os i hverdagen på træningsbanen og i omklædningsrummet. De spiller sjældent, men brokker sig aldrig og yder altid 100 %. På den måde sætter de dagligt en høj standard for, hvordan man agerer som professionel. Jeg ville også gerne have givet dem flere chancer, men det er f.eks. svært at splitte Zanka og Erik ad, når de spiller som de gør. De har f.eks. endnu ikke tabt en kamp sammen!,

De skal nok heller ikke forvente en startplads i løvernes næste opgave på tirsdag, hvor Club Brugge kommer til Telia Parken.

- Det er den fjerde kamp på ti dage, så vi skal hjem og sove, spise og drikke for at restituere bedst mulig. Men vi skal op i tempo, både med og uden bold, i forhold til især vores 1. halvleg i dag, for Brugge er godt kørende i øjeblikket, har vi kunnet se på deres seneste to kampe, som de har vundet klart, sluttede Ståle Solbakken.