al

Sejren hevet i land via god moral

Efter kampen fik FCK.DK den traditionelle snak med både Ståle Solbakken samt et par af de tilfredse spillere. Ståle indledte med at sige: 

- Vi har en død periode i starten af 1. halvleg, men ellers får vi skabt alle de chancer der skal til. Den her kamp skulle jo ikke have levet så længe, den skulle have været afgjort meget før. Men vi gav aldrig op, vi vinder og det er jeg tilfreds med. Jeg er til gengæld ikke helt tilfreds med et par underlige dommerkendelser, fx dømmer linjedommeren jo mål – og begynder at løbe mod midterlinjen? 

- Jeg synes ikke vores bevægelse er god nok i feltet, men vi fortsætter vores tryk på OB, vi viser rigtig god moral og ender med at hive en fortjent sejr i land. 

Efter at Ståle havde sat ord på hvordan han oplevede kampen, fulgte interviews med henholdsvis Ludwig, Cornelius, Erik og Ankersen: 

Ludwig Augustinsson 
- Vi spiller i perioder en rigtig god kamp, men har også et par perioder, hvor vi er lidt nede. Alligevel ender vi med at hive en fortjent sejr i land, men der er ingen tvivl om, at vi på onsdag skal hæve vores niveau. Jeg synes vi er i god form, vi har gode spillere, og vi er klar. Om målet kan jeg kun sige, at det var aftalt, at jeg skulle sparke – og jeg vidste hvad jeg ville, og det føltes rart – både før og specielt efter sparket. 
 







Andreas Cornelius 
- Min mål var måske en smule heldigt, men det var et fint dybdeløb og afleveringen fra Peter var bare rigtig god. Måske fik vi en smule held til sidst, men det havde vi også manglet i store del af opgøret, både ved ikke at være skarpe nok – men også med et par kendelser, der ikke lige gik vores vej. Så det var fortjent nok, at vi til allersidst fik scoret et par mål. 

Erik Johansson 
- Det var en OK kamp fra vores side af. Vi holder ikke det ønskede niveau hele tiden, men vi står godt og tillader dem ikke at komme til meget foran vores eget mål. Samtidig skaber vi selv en del chancer, og i sidste ende får vi tre velfortjente point. 

Peter Ankersen 
- Det var en rigtig arbejdssejr, men vi skal bruge alt for mange chancer til at score vores mål. Jeg synes egentlig vi har styr på dem, og vi får også skabt de chancer der skal til – men vi får ikke scoret nok mål. Var har en lille periode i 2. halvleg, hvor vi får givet OB for megen plads – men vi viser moral og klasse til sidst, og vinder alt i alt en fortjent sejr. Men vi skal være bedre til at være gode gennem en helt kamp. 

Inden Peter Ankersen forsvandt ind mod bruseren, nåede han – med et stort smil om munden – at takke Bashkim for uvurderlig støtte fra tribunen…