Glæde over sejren, men vi burde have scoret flere mål

På pressemødet efter den fortjente 1-0 sejr, satte Ståle Solbakken et par ord på kampen:

- Jeg er meget tilfreds med kampen, jeg synes den er godt gennemført. Vi har en lille down-periode i 2. halvleg, hvor vi ikke rigtigt fik fat i bolden. De bolde som lykkedes i 1. halvleg og til sidst i kampen, de lykkes ikke lige i den periode. Vi vinder 6-1 i store chancer, og det er meget godt i en internationale kamp – og det i en kamp mod et hold der er taktisk godt og står taktisk godt på banen. Det havde selvfølgelig været optimalt at Santander eller Delaney havde scoret til sidst, men kampen lever, og vi ved, at vi for at gå videre skal derned og lave en god præstation i næste uge.

Vi fik også en par ord fra en række af spillerne, og de var alle enige om, at sejren var fortjent, at de var glade for at holde nullet - men også at sejren burde have været større.

Peter Ankersen
 - Vi spiller en fin 1. halvleg, får lagt et godt tryk på dem, scorer og afholder dem fra at komme til chancer. Til gengæld kommer vi til gengæld lidt skidt ud til 2. halvleg, vi truer dem ikke rigtigt og står lidt for langt tilbage. Også tak til Robin for en klasseredning, det kan vise sig at være guld værd. Men jeg synes vi er uheldige ikke at vinde 2-0, for specielt til sidst har vi jo chancerne – fx vores trippelchance og Benjamins skud på stolpen. Men vi er tilfredse med at spille til nul.

Rasmus Falk
 - Det er fint at vi kommer fra kampen med scoring og med at holde nullet. Vi havde meget gerne vundet med mere, men omvendt skal vi også være glade for, at de ikke fik scoret – og tak til Robin for den redning. Men nu skal vi derned og gøre arbejdet helt færdigt.

Benjamin Verbic
 - Jeg synes vi spiller en god 1. halvleg, vi skaber chancer og scorer – og det gør de ikke. Jeg synes det er fuldt fortjent at vi vinder, men vi havde også fortjent at vinde en større sejr. Men alt i alt er resultatet OK, vi holder nullet, så jeg er optimistisk inden returkampen.

Andrija Pavlovic
 - Jeg synes vi gør det godt, vi spiller en fin kamp, men burde have scoret flere mål. Jeg synes vi er i en god position inden returkampen, og vi har en stor mulighed for at gå videre. Vi skal bare holde vores plan – og gør vi det, er det os der spiller Champions League. Om målet kan jeg kun sige, at det var en rigtig fin stikning fra Delaney, jeg runder keeperen og sender bolden i mål – og jeg synes, at det var et ganske godt mål.

Robin Olsen
 - Det var en svær kamp, men jeg havde ikke selv meget at lave. Vores 1. halvleg var god, mens i 2. halvleg får de meget mere plads til deres spil. Jeg er selvfølgelig glad for min redning i 2. halvleg, for det er jo den måde jeg hjælper holdet – eller sagt med andre ord, jeg passede jo bare mit arbejde.