Bred enighed om en vigtig sejr

Bred enighed om en vigtig sejr

Kasper Kusk 
 - Det var igen en mindre god kamp af os, men vi holder dem fra chancer - det er godt - men vi skulle selv have været meget skarpere. Vi styrede kampen og burde have lukket kampen med et par mål mere, men vi vandt, og det var vigtigt! 

Andreas Cornelius 
 - Det var godt vi fik de tre point. Vi var det bedste hold, vi kontrollerede kampen og var klart bedst i 2. halvleg. Vi vinder fortjent - dog skulle vi have scoret langt flere mål. 

Bashkim Kadrii 
 - Dejlig at være tilbage, og endnu dejlige at være tilbage i Telia Parken. Det var dog endnu bedre, at vi vinder kampen. Så på trods af, at vi ikke spiller vores allerbedste kamp, så ender det med tre vigtige point. 

Stephan Andersen 
 - Rart at være tilbage på sporet - og rart med endnu et clean sheet. Det var langt fra vores bedste kamp, men vi skulle have scoret 2-3 mål mere. Men vi vandt, og det var det vigtigste i dag! 

Nicolai Jørgensen 
 - Det bedste er, at vi vandt - men jeg skulle selvfølgelig selv have scoret et par mål mere. Men jeg er glad for sejren, specielt efter resultatet i sidste weekend. Nu kommer der en landsholdspause, men når den er slut, så gælder det bare om at komme videre.