Tre hurtige reaktioner efter 1-1 mod IFK

Efter 1-1 kampen mod IFK Göteborg fik FCK.DK et par hurtige kommentarer fra Ståle Solbakken, Mikael Antonsson og målscoreren Steve De Ridder.

Ståle Solbakken 
 - Vi starter godt, de første 20-25 minutter er rigtig gode. Herfra bliver det sværere, hvilket også skyldtes en bane der blev sværere og sværere at spille på. Vi vidste IFK Göteborg ville være et godt kontrahold – og det var de – men fin træning at spille mod et hold med denne spillemåde. Jeg synes vi er ved at være klar, og i næste weekend gælder det så første kamp i foråret mod FC Vestsjælland. 
 
Mikael Antonsson 
 - Jeg synes vi skaber de chancer der skal til for at vinde kampen, men vi fik desværre kun 1-1. Men fin kamp på en tung bane mod et godt svensk kontrahold. Men jeg tror vi fik svar på rigtig mange ting, og nu har vi så en uge til at finpudse tingene og detaljerne inden Superligaen sparkes i gang igen. 
 
Steve De Ridder 
 - Det var godt for mig selv at få scoret, og det gælder om at kunne fortsætte med det, når træningskampe bliver til Superligakampe. Jeg er klar, holdet er klar, og selv håber jeg at kunne yde et vigtigt bidrag i den 2. halvdel af sæsonen.