Sidste test mod Olympique Lyon

FCK vs. Lyon adgang sæsonkortholdere

Hvis du ikke har modtaget dit sæsonkort:
Såfremt du ikke har modtaget dit sæsonkort før kampen, skal du blot medbringe gyldigt ID, og møde op i FCK MegaStore på Øster Alle, hvor du vil få udleveret en erstatningsbillet.

Vi sørger for ekstra bemanding i FCK MegaStore, men opfordrer som altid til, at komme i god tid.

Som Platinkortholder er kampen allerede aktiveret på dit kort, mens at du med aktiv fanpas og Guldkort først skal have købt adgang forinden via http://billet.fckmegastore.dk/

Køb af adgang til FCK vs. Lyon som sæsonkortholder:
Med aktiv fanpas og guldkort har du mulighed for at købe adgang til aftenens kamp med rabat. Som platinkortholder er den allerede inkluderet og dermed gratis.

>> Sådan køber du adgang med sæsonkort

Køb af løssalgsbillet:
Hvis du er hurtig kan stadig nå at købe "print selv" billetter i løssalg til aftens kamp. Billetterne kan købes via Billetlugen. Der vil også være mulighed for at købe en billet ved opstillet billetskur.

Adgang er unummeret og på Nedre C:
Bemærk, at vi som udgangspunkt kun åbner Nedre C, og at det er unummerede pladser for alle inklusiv sæsonkortholdere uanset type. 

Alle sæsonkort er udsendt:
Har du ikke allerede modtaget dit sæsonkort med posten, burde det være på trapperne, idet alle kort er blevet udsendt i sidste uge. Vi sender desuden dagligt nye kort ud efterhånden som de bliver bestilt.

Hvorfor er sæsonkort ikke udsendt før nu?
Som udgangspunkt har gentegningsperioden løbet frem til 11. juli af hensyn til ferie, og med henblik på at Superligasæsonen indledes mod FCN d. 26/7. At vi i PARKEN kan byde Lyon velkommen til en sidste træningskamp var en uventet og glædelig mulighed.

Vi ses i PARKEN!