Per Nilsson til FCK

Per Nilsson til FCK

-Vi har fået en spiller med solid erfaring fra en af verdens stærkeste ligaer, og som har store og veludviklede kompetencer i begge målfelter. Desuden har “Pelle” en naturlig autoritet i sin fremtoning, der bl.a. har gjort ham til kandidat til anførerbindet i to forskellige Bundesligaklubber. Vi ved, han stadig har stor sult i, og ambition med, sin fodboldkarriere, og det har han senest bevist ved at spille sig fast ind i varmen på det svenske A-landshold, siger manager Ståle Solbakken.

-Jeg glæder mig meget til at komme til F. C. København. Sportsligt føler jeg, der er stor mulighed for at spille om titler, og der en udfordring om at prøve at komme i Champions League så ofte som muligt. Klubbens ambitioner, på det område, harmonererer godt med mine egne som fodboldspiller. Samtidigt har jeg kun hørt positivt om klubben og byen fra tidligere og nuværende landsholdskammerater. Så jeg ser meget frem mod udfordringen og vil gøre mit til, at det bliver en fremgangsrig tid for klubben og byen, siger “Pelle” Nilsson.
 
Per “Pelle” Nilsson er lige nu med det det svenske landshold og støder til sine nye holdkammerater i FCK d. 26. Juni. Han vil få trøje nr. 4 i F.C. København. Denne er ledig efter Kris Stadsgaard, efter eget ønske, skifter til rygnummer 13.

Per “Pelle” Nilsson - Fakta
Nationalitet: Sverige (16 landskampe)
Født: 15. September 1982
Position: Forsvar
Højde: 190 cm
Tidligere klubber: IFK Timrå, GIF Sundsvall, AIK Stockholm, Odd Grenland, 1899 Hoffenheim, 1. FC Nürnberg