FCK køber Steve De Ridder

FCK køber Steve De Ridder

F.C. København har købt ind i den bedste hollandske række og sikret sig offensivspilleren Steve De Ridder i Utrecht. En spiller med stor international erfaring, og som har stået højt på ønskelisten hos den sportslige ledelse i PARKEN.
 
- Steve De Ridder er en spiller, vi har fulgt længe. Han har haft en fantastisk sæson i Utrecht, og han har lidt af den mentalitet, vil gerne vil have her i klubben, med en sund form for selvtillid og vindermentalitet. Steve er en type, som vi lige nu ikke har i vores trup, og som vi håber og forventer kan bidrage fra dag et på og uden for banen I F.C. København, siger manager Ståle Solbakken.

- Jeg er meget glad for at være her i København. Jeg har hørt gode ting om byen, klubben og hvad den har præsteret igennem historien. Jeg har store ambitioner om at hjælpe klubben tilbage til titlen, og jeg vil meget gerne bidrage alt, hvad jeg kan, i den sammenhæng. Jeg håber og forventer ikke, at det vil tage lang tid, før jeg kan være afgørende for holdet. Jeg er glad for den mulighed, jeg har fået i F.C. København, for det er første gang i min karriere, jeg skal spille i en topklub, og det glæder jeg mig meget til, siger Steve De Ridder.

Steve De Ridder får trøje nr. 22 og starter op i F.C. København med sine nye holdkammerater, når spillertruppen møder ind efter ferie d. 19.juni.
 
Steve Danny Marc De Ridder fakta
Nationalitet: Belgien
Født: 25. februar 1987
Position: Offensivspiller
Højde: 177 cm
Tidligere klubber: Gent, Hamme, De Graafschap, Southampton FC, Bolton Wanderers FC, FC Utrecht