FCK køber Daniel Amartey

FCK køber Daniel Amartey

-I Daniel har vi sikret os den type alsidighed, som enhver træner og trup ønsker sig i en spiller. På trods af sin unge alder har han allerede været toneangivende som central midtbanespiller og som stopper i en svensk traditionsklub som Djurgården, hvor presset til dagligt også er stort. Daniel holder allerede nu et højt niveau, ikke mindst i kraft af sin fysik og fodboldforståelse, men potentialet hos ham som spiller er til endnu mere. Han vil, både på den korte og den lange bane, øge kvaliteten, konkurrencen og fleksibiliteten i vores trup, siger Manager Ståle Solbakken

- Jeg er enormt glad lige nu, fordi jeg har min fremtid på plads i en klub som FCK, som jeg er meget stolt over at blive en del af. F.C. København har været min eneste prioritet, for jeg havde fra start gjort op med mig selv, at de eneste klubber i Skandinavien jeg vil repræsentere, er Djurgården og F.C. København. Det er en kæmpe klub, jeg skal til, og det hold, FCK er ved at bygge op, tror jeg på, vil kunne skabe noget stort, som jeg glæder mig til at bidrage til, siger Daniel Amartey.

Daniel Amartey får trøje nummer 18 i F.C. København og har efter planen første træningsdag med sine nye holdkammerater torsdag d. 19. juni.

Daniel Amartey fakta
Nationalitet: Ghaneser
Position: Defensiv midtbane/forsvar
Højde: 183 cm
Tidligere klubber: International Allies, Djurgårdens IF