Lars Jacobsen: Vi har en god fornemmelse

Lars Jacobsen stopper i FCK til sommer

Der har siden sidste sommer været dialog om en forlængelse af kontrakten, og der har derfor været brugt både den tid og de resurser på det, som et langt samarbejde fortjener. Men uden, at der altså har kunnet findes enighed om aftalens indhold. Derfor har både klub og spiller nu gjort op med sig selv i forhold til fremtiden, og parterne er enige om, at en afklaring er i begges interesse, og Lars Jacobsen derfor stopper i F.C. København efter denne sæson.

-Jeg har, i begge mine perioder i klubben, hele tiden været glad for at arbejde med Lars, og selvom konkurrencen på pladsen er skærpet nu, var muligheden for en fortsættelse til stede. Men jeg har samtidig stor respekt for det valg, Lars og vi har truffet, og nu handler det om, at Lars som anfører for F.C. København får den bedst mulige afsked i klubben, siger cheftræner Ståle Solbakken.

-Processen har været lang, og vi har ikke kunne enes om betingelserne for en aftale. Vi synes, vi har skyldt hinanden at prøve det flere gange og så grundigt som muligt. Og når løsningen ikke kunne findes, ved vi forsøget har været gjort og en afklaring nået, så begge parter nu har mulighed for at indstille sig på det, hvor der er tre måneder tilbage af samarbejdet. Vi skal ikke tage afsked med Lars nu og her, men han har betydet meget for klubben gennem tiden, og jeg er sikker på, at han også de næste måneder vil give alt til holdet og truppen for at gøre et sidste positivt indtryk, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

-Vi kunne ikke blive enige om betingelserne for at fortsætte samarbejdet, og sådan er det nu engang. Når det er tilfældet, så er det vigtigt at nå den afklaring, så to parter, der kun har gode oplevelser sammen, kan komme bedst muligt videre og finde ud af, hvad de hver især skal uden hinanden. Det her ændrer ikke på, at jeg har haft to gode perioder i F.C. København med bl.a. fire mesterskaber og to pokaltitler. Og jeg kan stå inde for, at jeg i min sidste tid i klubben ikke kommer til at ændre min indstilling til at gøre mit arbejde og være en del af klubben og holdet. Jeg vil slutte ordentligt af, siger Lars Jacobsen.