F.C. København har solgt Martin Vingaard

F.C. København har solgt Martin Vingaard

-Martin Vingaard har en stor stjerne i F.C. København. Det skal der ikke være nogen tvivl om. Han har undervejs sat et sportsligt aftryk med afgørende scoringer i nogle af klubbens største kampe, og som menneske er han en meget vellidt og loyal person. Og netop derfor, er det hverken vores ønske eller interesse at stå i vejen for Martins ønske om mere fast spilletid, end han har fået i F.C. København det sidste års tid. Vi ønsker Martin alt det bedste med fremtiden, siger Sportsdirektør Carsten V. Jensen. Martin Vingaard kom til F.C. København i januar 2009 og nåede i sine 4½ år hos løverne at spille141 kampe og score 23 mål.

-Det har været en svær beslutning, for FCK betyder rigtigt meget for mig. Men jeg har et ønske om at spille mere, og derfor er jeg også glad for, at jeg kunne få lov til at finde en ny klub. Men FCK vil altid være noget specielt for mig og have en plads i mit hjerte, for jeg har fået mange drømme opfyldt der i kraft af bl.a. Champions League og mesterskaber, siger Martin Vingaard.

- Jeg vil gerne takke for den opbakning og den modtagelse fansne altid har givet mig i PARKEN. Det har og betydet, og betyder stadig, meget for mig. Ligesom jeg også er taknemmelig overfor Carsten V. Jensen, fordi han hentede mig til klubben i sin tid og gav mig muligheden for at være F.C. København spiller med alt, hvad det indebærer. Jeg kommer til at savne alt i og omkring klubben, siger Martin Vingaard.