Jacobs: Vi skal vise os frem for vores fans

Jacobs: Vigtigt de unge får kamperfaring

Cheftræner Ariël Jacobs ærgrede sig efter kampen over nederlaget, men var generelt tilfreds med holdets indsats.

- Det blev som ventet et fysisk og meget lige opgør med mange nærkampe, og jeg synes det var en kamp, som begge hold kunne have vundet, sagde belgieren.

- Randers havde mange hjørnespark i 1. halvleg og en del aktioner i vores felt, men efter pausen havde begge hold lige mange chancer, og vi kunne lige så godt have afgjort det på en af vores chancer. Det er selvfølgelig altid ekstra ærgerligt, når man lukker et mål ind i slutminutterne efter en hård arbejdsindsats, men spillerne viste en meget bedre attitude end sidst mod Esbjerg.

Der var flere unge spillere med i startopstillingen, hvor der blev officiel debut til både U21-landsholdskeeperen Jakob Busk og den 17-årige School of Excellence-spiller Mikkel Wohlgemuth, og desuden startede Danny Amankwaa også inde.

- Ja, det er noget vi har planlagt for et stykke tid siden, men i dag måtte vi selvfølgelig også tage højde for, at vi havde en del karantæner (Nicolai Jørgensen og Daniel Jensen) og skader (Thomas Kristensen og Thomas Delaney). Men det er vigtigt for de unge spillere at få mulighed for at spille på det her niveau, hvor tempoet et væsentligt højere. Jeg vil ikke udtale mig specifikt om de enkeltes præstationer, for deres fremtid skal ikke bedømmes på en enkelt kamp. Det er en nødvendig erfaring for dem i deres udvikling, og det skal komme lidt efter lidt, sluttede cheftræneren.

Randers FC festede efter kampen til den store guldmedalje, selv om den ”kun” var af bronze, for med sejren i aften er de sikre på at slutte på tredjepladsen, da AaB samtidig tabte i Århus.