Kampreferat: FCK vs. Lyn

KAMPEN MINUT FOR MINUT:

90' Slut. Fuldt fortjent sejr, der sagtens kunne have været et par mål større. Mange gode aktioner fra F.C. Københavns spillere.

88' Jacob Neestrup brænder straffespark!

82' Gult kort til Lyngbys nummer 29.

80' Vi går ind i kampens sidste 10 minutter. Lyngby prøver at få nogle angreb etableret, men kommer ikke rigtig frem til noget.

76' Rigtig flot aktion af Dame N'Doye, der holder tre mand væk og serverer bolden for Ailton, der desværre ikke får afsluttet godt nok.

75' Saban Özdogan har vist rigtig gode takter

73' Flere af de unge er kommet ind nu. Midtbanen består af Delaney, Neestrup, Saban, og Danni Jensen. Jacob Albrechtsen spiller højre back. Alligevel kontrollerer FCK kampen godt, og i de sidste par minutter kunne Byens Hold sagtens have bragt sig yderligere foran efter et par gode aktioner.

69' KÆMPE chance! N'Doye vrister sig fri og kan faktisk selv afslutte med spiller den på tværs til Ailton, der ikke får bolden bugseret det sidste stykke ind i kassen.

68' Danni Jensen ind, Zanka ud og Thomas Delaney ind, William Kvist ud

68' 4-0, N'Doye. Flot hovedstød efter et godt indlæg fra højre side.

60' Saban Özdogan ind, Cesar Santin ud.

59' F.C. København virker til at være i fuld kontol over kampen, og fortsætter med gode angrebsstød. Effektiviteten har dog være i højsædet, for til trods for overvægt i spil, så er det ikke blevet til så mange åbne målchancer.

55' 3-0, Nørregaard. Flot detalje af Hjalte, der lægger an til skud, men lobber istedet bolden over Rune Pedersen i Lyngby-målet.

51' Anden halvleg er startet meget lig de første 45 mintter.

46' Opstillingen i 2. halvleg er: Wiland - Zanka, Antonsson, Laursen, Wendt - Kvist, Hutchinson, Nørregaard, Santin - N'Doye, Ailton

46' 2. halvleg er i gang

45' Pause.

42' Gult kort til Lyngbys nummer 8 for en for sen tackling på N'Doye.

41' Det er stadig et FCK-hold i kontrol, og konstant med gode angreb ned mod Lyngbys mål. Det bliver dog ikke til så mange afslutninger mod mål...

38' 2-0, Santin. Cesar udnytter Ailtons straffespark sikkert.

38' Straffe til FCK. Begået mod Ailton, der tager et godt rush ind i feltet og bliver fældet.

32' Frispark fra Niclas Jensen, der går lige forbi mål. Solen kigger nu frem fra den ellers overskyede himmel...

28' Afslutning fra Lyngby. Wiland redder.

27' Lyngby er kommet bedre med i offensiven, og har haft optræk til et par forsøg. FCK er dog hele tiden giftige i omstillingsspillet.

21' Lyngby tæt på at udligne, men en flot dobbeltredning af Wiland sørger for at vi stadig har en FCK-føring.

19' 1-0, Ailton. Ailton tager selv affære på højrekanten, afdribler et par mænd, spiller Santin, der i første omgang misbruger den store chance, men Ailton følger selv op.

14' Jesper Grønkær får hovedet på et hjørnespark fra Niclas. Bolden bliver reddet på stregen.

11' Godt FCK-angreb, der ender med et indlæg fra Grønkjær. Hjørne til FCK, der dog ikke fører til noget.

8' Stadigvæk ikke sket det store rent chancemæssigt. FCK har haft tilløb til et par gode angreb, men det er blevet stoppet omkring Lyngbys felt.

4' Rolig start på kampen med FCK i kontrol dog uden nogle chancer endnu.

0' Kampen er i gang

0' Så er vi på plads på Nummer 10. Banen er ryddet for sne, og ser god ud årstiden taget i betragtning. Det sner en smule, og der er også sidevind over banen.

0' Velkommen til FCK.DK's liveupdate fra træningskampen mod Lyngby. Kampen er lukket for publikum, og vi starter transmissionen klokken 11.55.