Kampreferat: FCK vs. Lan

I årets tredje træningskamp spillede F.C. København imod Landskrona Bois fra Sverige.

Kampen blev spillet i Club Danmark Hallen i Valby og endte med en sejr på 4-2 til FCK. Landskrona kom dog foran efter en halv times spil, men ikke lang tid efter lavede Todi Jónsson et meget flot mål til halvlegsstillingen 1-1.

I pausen blev Piotr Haren taget ud og ind kom Thomas Kjærbye. Yüsüf Öztürk erstattede Thomas Rytter.

Der skulle ikke gå mere end 6 minutter af halvlegen, før Thomas Thorninger havde bragt FCK foran med 2-1 og lidt senere øgede han også til 3-1. Herefter blev Todi skiftet ud og Andreas Mortensen kom ind, Kofi Dakinah kom ind - Kim Madsen gik ud og senere kom Will Orben ind for Pascal Simpson. Landskrona var dog ikke foruden chancer og fik også reduceret på et straffespark.

Will Orben lukkede og slukkede dog med hans scoring til 4-2 i slutminutterne.

Desværre fik Andreas Mortensen et vrid i sit knæ og skal lige tjekkes inden afrejsen til Sydafrika imorgen.