Kampreferat: Par vs. FCK

F.C. København slog onsdag eftermiddag topholdet fra den sydafrikanske første division, Park United, i den første træningskamp på sydafrikansk græs.

Peter Christiansen kunne bringe F.C. København foran efter 10 minutters spil på et straffespark som han sikkert omsatte. PC måtte dog senere udgå, da varmen viste sig at blive den værste modstander i dagens kamp.

Første halvleg bød ikke på flere mål og fra anden halvlegs start så FCK-formationen således ud:

Balász Rabóczki - Lars Jacobsen, Bo Svensson, Martin Albrechtsen, Peter Hansen - Michael Silberbauer, Hjalte Nørregaard, Morten Bertolt, Martin Bergvold - Sibusiso Zuma, Álvaro Santos

Zumas skulle ikke bruge mere end syv minutter af sin første træningskamp i det nye år med F.C. København, før han kom på måltavlen og øgede føringen til 2-0.

Kampen var virkelig en prøvelse for de danske mestre, da varmen tvang spillerne til at økonomisere med kræfterne. Det gav også Park United nogle farlige kontramuligheder, men i sidste ende var det ganske fortjent at F.C. København kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret.

- Modstanderen var måske lidt bedre end vi havde forventet. De spillede godt til. Vi har dog bolden meget, og vores største hurdle var nok varmen - den trak virkelig tænder ud, sagde Michael Silberbauer efter kampen.