Kampreferat: FCK vs. Had

Brændt straffespark efter 4 minutter og 4 mål

Årets sidste superligakamp bød på 4 mål og til tider meget flot fodbold. Haderslev var kommet til PARKEN med fornyet håb efter sidste uges sejr over OB, men københavnerne fik hurtigt pillet al selvtilliden ud af sønderjyderne der blev spillet ud af banen.

Roy Hodgson havde til dagens kamp skiftet ud i startopstillingen: Harald Brattbakk var kommet ind istedet for Pascal Simpson, og Thorninger var med istedet for Christian Lønstrup. Zuma spillede højre midt, Thorninger venstre midt, og Todi og Harald oppe i front.

Det hele startede ellers "i sædvanlig stil": FCK fik straffe efter kun 4 minutter, men Jacob Laursen tillod sig at brænde. Der gik dog gudskelov ikke lang tid før bolden lå bag Jesper Mortensen i Haderslevs mål: Todi fi en ripost fra Brattbakk, som han halvt liggende fik lagt ind bag Jesper Mortensen.

Herefter var det et bombardement imod Haderslevs mål. Bare 7 minutter senere havde Harald Brattbakk lavet 2 mål på flot forarbejde af henholdsvis Niclas Jensen og Ståle Solbakken. Det kunne være blevet til mange flere, men de 13.187 tilskuere virkede absolut tilfredse efter en ellers fattig pointhøst i den sidste måned.

Kampen faldt dog i intensitet og tempo. København virkede tilfredse og begyndt at slappe lidt af, mens Haderslev intet kunne stille op, og igennem hele kampen blev det kun til enkelte sporadiske forsøg på mål - dog blev 2 af disse reddet på stregen.

Halvleg og Mio kom ind istedet for Diego Tur, der havde slået sin skulder i første halvleg.

Anden halvleg blev lidt af en ørkenvandring. FCK havde masser af chancer og burde have scoret 5-6 mål. Istedet blev det til et enkelt et af slagsen: Todi driblede sig igennem Haderslevs meget vaklende forsvar og i stedet for at skyde, spillede han uselvsisk bolden på tværs til Brattbakk der bare skulle løbe bolden i et blankt mål.

Et vaskeægte hattrick af Harald Brattbakk, og på trods af at Harald har været en del på bænken i denne sæson, er han nu topscorer i FCK. Den titel kan han beholde i hvert fald indtil foråret, når sæsonen går igang igen.