Guldfest 2007: Peter & De Andre Kopier

Til torsdagens Guldfest får PARKEN besøg af Peter & De Andre Kopier. Bandet giver den gas med gamle Gasolin og Kim Larsen numre. Men hvorfor lige dem?

 

Til hver eneste kamp F.C. København spiller, klæder spillerne om til tonerne af Gasolin og Kim Larsen. Derfor ønsker klubben at give PARKENs tilskuere mulighed for at lytte med til de toner som spillerne nyder når de er i PARKEN (og på udebane).

 

FCK.DK fik fat i en af traditionens grundlæggere, målmand Jesper Christiansen, for at høre lidt om baggrunden for at det lige netop er Gasolin og Kim Larsen der lyttes til:

 

- Det kom sig af at mig og Lars Jacobsen delte hotelværelse op til en kamp mod FC Midtjylland. Inde på værelset hørte vi noget Kim Larsen inden kampen. Vi vandt vist nok 4-1, og derefter blev vi enige om at det skulle vi da høre i omklædningsrummet.

 

- Det er egentlig ikke nogle bestemte sange vi hører – det bliver bare sat på og så kører det derudaf. Det er selvfølgelig alle klassikerne som Jutlandia og så videre.

 

- Efterhånden er vores svenskere og nordmænd også begyndt at synge med på det, selvom de nok synes det var lidt mærkeligt i starten. Det er nok værre for sådan en som Hutch, han ses i hvert fald tit med et par høretelefoner i ørerne når vi hører Kim Larsen, slutter keeperen med et grin.

 

Kom med til Guldfesten i PARKEN, på torsdag den 24. maj, når mesterskabet skal fejres behørigt.