Intens træning – Tobbe med

- God, høj intensitet, sagde fysisk træner Anders Storskov efter dagens træning på Nummer 10, hvor anføreren Tobias Linderoth spillede med og viste at han er på vej tilbage.

 

Der var 11 spillere til dagens første træning på F.C. Københavns træningsanlæg. Den lille trup startede med en let gang opvarmning med skadesforebyggende øvelser. Herefter blev der spillet Kant: 7 mod 2. Efter lidt footworkarbejde fortsatte spillerne med positionsbestemte pasningsøvelser og sluttede med en meget intens gang intervalspil fire mod fire.

 

Tobias Linderoth kunne både ses og høres på banen og han lignede en mand i klar bedring. Som sædvanlig arbejdsom og aggressiv i sit spil.

 

- Ja, det går fint. Jeg startede med at træne med holdet for første gang i går, og jeg kan mærke at det går fremad, men det er stadigvæk for tidlig at sige hvornår jeg bliver 100 procent klar til kamp, sagde Tobbe til FCK.DK efter træningen.

 

I morgen har spillerne fri og så møder hele truppen – inklusiv de mange landsholdsspillere - til træning på torsdag, der er flyttet til kl.14.00.

 

Tobbe tilbage i fuld træning...

 

 

William med fuld fart frem...

 

Vejret begynder så småt at minde om det Ailton kender fra sit hjemland...
Fotos: Charles Maskelyne / © F.C. København