”En kæmpe oplevelse”

”En kæmpe oplevelse”

Erik Jensen var den heldige vinder af en Klub FCK-turen til Amsterdam, og overværede den fantastiske sejr over AFC Ajax på nært hold. FCK.DK fangede Erik for at få en kommentar omkring selve turen, og oplevelsen ved at være på et af største stadions i Europa.

 

- Selve turen var perfekt. Jeg har efterfølgende forsøgt at finde klagepunkter, men der var ingen. Det hele fungerede optimalt, og alt man skulle gøre var at følge med, og bare nyde det, starter Erik.

 

Erik havde købt en tillægsbillet til hans kones søn, der ligesom Erik er glødende F.C. København fan. De havde sammen en fantastisk tur, og glemmer sent stemningen til kampen.

 

- Det var specielt den måde hvorpå kampen startede. Ajax-fansene sang virkelig så det kunne høres, samtidig med at flagene blafrede i takt til sangen. Det var flot at se på, og ikke mindst flot høre, fortsætter Erik.

 

F.C. København-tilhængerne gjorde nu også en god figur ifølge Erik:

 

- Der er ikke noget at sige til at Flemming Østergaard gik over til fansene efter kampen og takkede dem. Vi sad overfor fansene, og der var lange perioder i kampen hvor det var F.C. Københavns fans der kunne høres på stadion. De støttede holdet utrolig flot, konstaterer vinderen.

 

Når snakken falder på den videre deltagelse i Champions League er Erik realist, men ser samtidig muligheder for F.C. København.

 

- Vi har et utrolig godt hold i dag, og når man sidder og ser landskamp som i går mod Island, så bliver man da stolt når FCK-spillere som Michael Gravgaard og Lars Jacobsen gør det så godt som de gør. De viser at de kan være med på højeste niveau, og det lover godt.

 

Nogen bestemt placering vil ikke Erik rigtig komme med. Dog mener han at en tredjeplads i puljen ville være et succeskriterium, således at en UEFA Cup-deltagelse til foråret er sikret. Men som han siger: ”Bare det at holdet er nået til gruppespillet i Champions League, det er virkelig flot”.

 

Vi krydser alle fingre for succes, når Europas fornemmeste klubturnering fløjtes i gang i PARKEN på onsdag kl. 20.45 mod Benfica.

 

Til medlemmer af Klub FCK kan det i øvrigt oplyses at Guldkortet i den kommende sæson giver adgang til alle FCK håndbolds hjemmekampe, forudsat at der ikke er udsolgt. Guldmedlemmer få plads i fanafsnittet. Information om kampene vil kunne findes på fckhaandbold.dk.

 

Yderligere kan de oplyses at Bronzekortene i disse dage bliver sendt ud med almindelig post, og ikke som tidligere skrevet, sammen med FCK BALLS. Hvis du er Bronzemedlem, og ikke allerede har fået dit kort, kommer det en af de nærmeste dage.