"Misha" - den georgiske bomber

F.C. København nye angriber, Mikheil Ashvetia, der til dagligt omtales som "Misha", glæder sig ti at starte i F.C. København. Som rigtig angriber, fortæller han om sine mål med klubben.

- Jeg forventer at få scoret en masse mål. Jeg har spiller cirka 200 kampe i den bedste georgiske liga og scoret 130 mål, den stime skulle jeg meget gerne fortsætte i København. Ellers tager jeg bare én dag af gangen, og ser hvordan det går.

Det var efter FCKs to kampe mod Torpedo Kutaisi, at Niels-Christian Holmstrøm fik øjnene op for den unge angribers talenter. Misha var også imponeret over københavnernes spil.

- F.C. København har et rigtigt godt hold og spiller godt sammen. Det er noget der tiltaler mig og glæder mig til at blive medspiller på et hold med så mange gode spillere.

Hvis man spørger Ashvetia om hans bedste kvalitet på fodboldbanen, svarer han ikke overraskende hans målfarlighed. Dog er det også tydeligt, at Mikheil udstråler en selvtillid, for når man spørger ham om hans svagheder, svarer han:

- Jamen, lige nu har jeg ikke nogen. Jeg synes jeg har godt styr på alle spillets aspekter, men man kan selvfølgelig altid blive bedre til et eller andet.

Selvom Mikheil kun er 23 år gammel, er han alligevel gift og har to børn. De kommer til Danmark, så snart han er blevet ordentligt indlogeret i en lejlighed.

Vi byder Mikheil "Misha" Ashvetia velkommen. Vi glæder os til at se ham i den hvide FCK-trøje.