Morten Bisgaard: "Stadig et smil på læben!"

I starten af juli vendte 27-årige Morten Bisgaard hjem fra italienske Udinese til de danske mestre fra F.C. København. Et skifte der bekom ham meget vel, i det chancen for at vise talentet frem i Italien aldrig rigtig blev til noget.

Indtil videre har Morten Bisgaard optrådt 19 gange i løvernes spilledragt og scoret tre mål. Det sidste af slagsen blev meget overbevisende sat ind i onsdagens pokalkamp mod Viborg. Bisgaard startede sin karriere i Randers Freja og kom derfra videre til OB, som dog lejede ham ud det første halve års tid til Viborg, så studentereksamenen på Hadsten Gymnasium kunne blive færdiggjort.

Egentlig er det lidt utroligt, at det er som fodboldspiller, at Morten Bisgaard har slået til, for han kommer fra en basketball-familie. Begge hans to søstre har spillet meget basketball, og for Mortens eget vedkommende var det basket-ball, der fik mest opmærksomhed, men da han blev lidt ældre, var det alligevel fodbolden, som trak mest!

I 1998 kom Morten Bisgaard til Udinese, men opholdet i Italien blev dog en lidt blandet fornøjelse. Der var et stort spring fra den hjemlige superliga og OB til den hidsige italienske Serie A.. Egentlig havde Bisgaard også nogle lidt andre forventninger til opholdet i Udinese.

"Jeg havde bestemt forventet, at jeg ville slå mere til i Udinese. Det blev mest til sporadisk godt spil på banen. Udenfor banen var det en meget positiv oplevelse. Men mine forventninger - dem fik jeg ikke indfriet".

Ikke desto mindre lærte han meget af opholdet i det sydlandske, og var da også trist over at skulle forlade klubben. Selvom han godt var klar over, at hvis han ville mere indenfor fodbold, så skulle han videre.

"Jeg havde set skriften på væggen. At komme til F.C. København er ligesom et skridt videre på vejen i min fodboldkarriere, og jeg har stadig store ambitioner".