Pressen skrev

B.T.:

Det gjorde ondt, at de ikke fik fuldt udbytte efter en fantastisk flot 1. halvleg og det på en dag, da gabet op til Brøndby i toppen samtidig blev udvidet til ti point. Men de havde kun sig selv at takke.

Det var FCK-spil over dansk Superliga-niveau, snarere klar Bundesliga-klasse og spil af en karat, der vil kunne matche Borussia Dortmund i de kommende UEFA-slag. Sibusiso Zuma skabte virvar og panik i OB-forsvaret som en ræv i en hønsegård.

Det var smukt at se på, og det var stort uheld, at københavnerne måtte nøjes med 1-1 ved pausen.

Alligevel uforståeligt, at FCK optrådte som forvandlet i 2. halvleg, hvor OB såmænd kunne have sejret på Mwape Mitis scoring, der blev annuleret for off side, men ifølge TV-optagelserne burde være anerkendt.
Hvad gik der galt for FCK? Zuma, kampens store spiller, kunne ikke forklare forvandlingen. »Vi følte os ikke trætte, da vi gik på banen efter pausen, og vi skulle bare have fortsat som i 1. halvleg, hvor vi kreerede mange chancer og hele tiden løb i position for hinanden med stor bevægelse i spillet.

Niclas Jensen kom nærmere en forklaring.
»OBs udligning sent i 1. halvleg føltes som en våd klud i ansigtet. Det var nedslående for os. Vi havde jo siddet fuldstændigt på fynboerne. Vi kunne have afgjort det hele i de første 45 minutter, og hvis vi bare havde ført 1-0 ved pausen, er jeg overbevist om, at vi ville have kørt en sikker sejr hjem.
I stedet forsvandt noget af gejsten og gnisten. Vi var ikke så gode i afleverings-spillet, og vi lavede for mange fejl,« sagde landsholds-back´en.

Ekstra Bladet:

FCK havde søndag chancen for at erobre andenpladsen i superligaen fra AB, hvis de kunne hente alle tre point hjem fra Odense Stadion.
Men med spillere som Christian Lønstrup og Christian Poulsen til at bryde spillet og lægge de lange afleveringer, skal FCK ikke have meget plads for at blive lynende farlige. Det viste de allerede efter 14 minutters spil, hvor Lønstrup driblede forbi tre OB-spillere på midtbanen, lagde en lang aflevering frem til Zuma, som trak til højre hjørneflag og sendte bolden indover til en helt fri Thomas Røll. En perfekt helflugter mellem armene på en sprællende Karim Zaza og FCK-maskinen så ud til at rulle.

Men som så ofte før, skal der ikke andet end en enkelt fejl til at ændre en kamp, og det blev i dette tilfælde OBs held. Kun otte minutter før pausen, lavede FCK-målmand Magnus Kihlstedt
et helt skævt udspil, som endte for fødderne af en fuldstændig fri Kasper Dalgas. Med otte scoringer i superligaen er det ikke en mand, man har lyst til se komme styrtende helt fri mod mål, og han sendte da også usvigeligt sikkert bolden i en blød bue over Magnus Kihlstedt og ind i det lange hjørne.

Underholdningsværdien steg dog, da Morten Bisgaard blev spillet fri foran OBs mål, men han misbrugte på det skammeligste chancen for at bringe FCK i front.

Alt i alt var det dog OB der styrede anden halvleg, men den sidste aflevering endte hver gang på en FCK fod. Men på de efterfølgende kontraangreb viste FCK sig ikke farligere end deres modstandere.

I en kamp hvor holdene vandt hver deres halvleg var det retfærdigt at måltavlen til slut viste 1-1. Men udfra holdenes stilling i superligaen kan de ikke være tilfredse med kun et enkelt point.

Onside.dk:

FCK bragte sig foran efter blot et kvarter. Det skete, da Zuma senste bolden ind til Thomas Røll, der bragede bolden i kassen.

Første halvleg var ganske underholdende, med svag FCK-dominans, men det var OB, som stod for kampens anden scoring.

Anden halvleg bød ikke på underholdning i nær samme grad som første. OB'erne troede dog, at de havde scoret efter en halv time, men Mwape Mitis mål blev helt forkert annulleret for offside, og så sluttede det hele 1-1.

Berlingske Tidende:

FCK smed dumme point væk

Som FC København spillede de første 38 minutter, burde holdet have vundet stort på Odense Stadion. For »Løverne« leverede noget af det bedste, de har gjort i denne sæson, og i store perioder var OB totalt nedspillet.

Men så begik den svenske keeper Magnus Kihlstedt en kæmpe brøler.

Hvis FCKerne - udover de brændte chancer - skal kritiseres for noget, må det primært være den manglende evne til at komme tilbage i samme gear, efter at OB var kommet på 1-1.
»Men vi kunne på det tidspunkt godt mærke, at vi havde spillet en kamp i torsdags,« konstaterede Thomas Rytter efter kampen.
Magnus Kihlstedt, der også tidligere i denne sæson har fumlet i FCK-buret, så det har kostet mål, bør nok også bebrejdes. Men Hans Backe ønskede ikke at lange ud efter sin målmand.
»Individuelle fejl kommer en gang imellem. Det vigtigste var, at vi ikke lavede nogen holdfejl,« pointerede Hans Backe, der efter Brøndbys storsejr over Vejle må acceptere, at FCK er kommet yderligere to point efter rivalerne fra Vestegnen. Forskellen er efter 15 kampe nu på hele 10 point.