Pressen skrev

B.T.:

?Dermed fik FCK en perfekt optakt til årets sidste fodbolduge, der byder på to storkampe mod henholdsvis Borussia Dortmund på tirsdag og Brøndby på søndag.
På banen var det umuligt at se, at de to hold inden weekendens runde havde lige mange point, for spillemæssigt var det kæmpe-forskel på de to mandskaber.
FCKerne med vilje, gejst og flot spil mod en flok pauvre AaBere, der mentalt er gået på vinterferie. Det skulle blive en massakre.
Resultatmæssigt holdt gæsterne nogenlunde skindet på næsen, men spillemæssigt var der uendeligt langt til FCKernes opvisningsstil.
Det var da også en ren tilståelsessag, da AaBs træner Peter Rudbæk efter opgøret gjorde status.
»Vi håbede, vi kunne presse dem højt oppe og få overtaget i håb om, at de havde Dortmund-kampen i tankerne. Men I så jo selv kampen.
Vi var ikke i nærheden af at true FCK. De var en klasse og et niveau over os.
Jeg har ikke så meget andet at sige, men jeg vil gætte på, at ham der ovre har noget mere at tilføje,« sagde Rudbæk og pegede over på sin FCK-kollega Hans Backe.
Svenskeren havde netop set sit hold spille den bedste kamp under hans ledelse.


Ekstra Bladet:

Der stod Christian Poulsen skrevet med fed over det meste af lørdagens Superligaopgør i Parken.

Den landsholdsaktuelle midtbanedirigent var nemlig her, der og alle vegne, da FC København med en 3-0 sejr over AaB satte en tyk streg under, at holdet er Brøndbys værste konkurrent i mesterskabsstriden.

Og sejren over AaB kunne snildt være blevet et par mål større, hvis hjemmeholdet havde vist en større effektivitet. Men dræberinstinktet foran mål var også det eneste københavnerne manglede i en seværdig og intens topkamp, som for hjemmeholdet var den perfekte optakt til næste uges UEFA Cup-opgør i Dortmund.

FC København lagde ud i en dominerende rolle, med sprudlende kombinationer midt på banen og fantasifuldt fløjspil. Den pågående offensiv betød målchancer til københavnerne, og allerede ti minutter inde i topopgøret havde de 10.636 tilskuere fået en håndfuld eksempler på FCK's angrebslyst.

At det ikke udmøntede sig i mål kan gæsterne dels takke målmand Jimmy Nielsen for, men desværre for hjemmeholdet var spydspidserne heller ikke skarpe nok foran mål. Blandt andre Peter Møller demonstrerede den ineffektivitet, som har været FCK's problem i de sidste kampe og som mod et tamt AaB-mandskab blev illustreret gennem et halvt dusin misbrugte chancer.

Det var FC København - der er ubesejret i Superligaen med Hans Backe som træner - som efterlod det ubetinget bedste indtryk. Københavnerne betragtes af mange som Brøndbys værste konkurrent i mesterskabsstriden, og når man ser på den måde københavnerne organiserer sig på, deres flydende pasningsspil og stærke individualister som Sibusiso Zuma, Christian Poulsen og Morten Bisgaard, er det forståeligt..
Onside.dk:

Det danske mesterhold, FC København, fik en god generalprøve forud for tirsdagens returkamp i UEFA-cuppen imod Borussia Dortmund. I Parken vandt FCK sikkert med 3-0 over AaB.

Kampens første scoring faldt efter 36 minutters spil. Sibusiso Zuma blev nedlagt i feltet, og kampens dommer Knud Erik Fisker var ikke sen til at pege på pletten. Christian Poulsen scorede på det efterfølgende straffespark. Det var Poulsens 7. sæsonmål, hvilket gør ham til topscorer i FC København.

Inde i Fiskers tillægstid blev der scoret yderligere. Morten Bisgaard, der efterhånden er ved at være oppe i gear, bragte hjemmeholdet foran 2-0.

I starten af anden halvleg fik de 10.636 tilskuere endnu en scoring. Peter Møller, der var foretrukket fremfor Heine Fernandez, var hurtig over en ripost efter en afslutning fra Christian Poulsen og scorede til kampens resultat 3-0 til FCK.


Berlingske Tidende:

Direktør Flemming Østergaard meddelte sig med et par borgerlige ord.
»Der skal sættes nogle ting på plads,« skrev han i programmet til lørdagens Superliga-opgør i Parken mod AaB.
Det, der skulle på plads, var angribernes skarphed og forsvarernes kynisme. Oven på et tabt point forleden i AB og Borussia Dortmunds kontrascoring i sidste minut - trods FCK-dominans i begge kampe - var der god grund til at nære tvivl om københavnernes evne til at gøre arbejdet færdigt. Eller som Flemming Østergaard formulerede det:

»Vi skal helt enkelt blive bedre til at sætte os igennem og vise vor vilje og talent, hvor det gør allermest ondt, og når det er vigtigst; i målfelterne i slutningen af en kamp.«
FCK-spillerne var med andre ord oppe i en form for eksamen mod AaB, og de godt 10.000 tilskuere så fra start et yderst tændt mandskab med vilje til at bestå til mere end et gennemsnitligt otte-tal.
Lad os bare udløse spændingen med det samme: Vi giver dem et 10-tal for en fremragende præstation. Sagen er blot, at Østergaard & Co. - herunder spillerne selv - gik efter 11-tallet, men dertil krævedes der netop den efterlyste større skarphed hos frontpersoner som Peter Møller, Sibusiso Zuma og Morten Bisgaard.
Nordjyderne var ellers spillet ud af banen i det meste af kampen i en grad, som sjældent set i en dyst mellem to på papiret tophold i Superligaen. FCK'ernes førstegangsberøringer og evne til at løbe og finde hinanden i opspillet lå på et helt andet plan end AaB'ernes, der reelt kun var inde i kampen i to korte perioder - i midten af første halvleg, da FCK-anfører Christian Lønstrup med et par dumme boldtab forærede et par muligheder bort, samt i det sidste kvartér, da FCK dog nogenlunde stille og roligt kørte en sikker 3-0 føring i hus. Ellers stod der København på dén kamp, og det klassiske spørgsmål er så, om det var AaB, der var dårlige, eller FCK, der var gode.
Vi vover et øje og konstaterer, at FC Københavns indhøstede erfaringer fra de internationale kampe i UEFA-turneringerne gjorde udslaget. Alle vigtige nærkampe blev vundet, og der var tempo i spillet ud på fløjene.