Pressen skrev

B.T.:

Et sølle minut beseglede de danske mestre, FC Københavns skæbne i UEFA-Cup'en. I de hektiske slutminutter et klumpspilsforsøg fra FCK reddet på stregen og på det efterfølgende kontraangreb slukkede Dortmund definitivt danskernes internationale håb. Umiddelbart bedømt en hård skæbne, men egentlig kan FCK kun takke sig selv for, at de er færdige i sæsonens UEFA-Cup.

Misbrugte chancer både i København for 13 dage siden og i aftes på Westfalenstadion, betød at det i sidste ende blev kynismen i skikkelse af Borussia Dortmund, der avancerede til forårets ottendedelsfinaler.
Og det selvom FCK set over begge kampe, var det bedste fodboldhold.

Det er meget skuffende, men når det er kommet lidt på afstand, er jeg sikker på, at det er noget holdet kan bruge til noget. Vi fik vist, at vi kan spille vores eget spil mod klassemodstandere,« siger Niclas Jensen.

Ekstra Bladet:

FC København er færdig i UEFA Cuppen efter et nyt knebent nederlag til Borussia Dortmund.

Efter det ufortjente 0-1 nederlag i Parken for 12 dage siden, skulle FC København frem og score på Westphalen Stadion i Dortmund.

Og chancerne kom mod et Dortmund-hold, der over to kampe bestemt ikke var bedre end FCK.

Som kampen skred frem måtte FCK presse for en udligning i den samlede resultat.

Men den offensive satsning gav farlige kontrachancer i den anden ende, og i det 88. minut faldt afgørelsen.

Evanilson blev spillet helt fri med en dyb stikning, men Magnus Kihlstedt parerede igen flot, men riposten røg hen til nordmanden Jan Derek Sørensen, der headede bolden ind til slutresultatet 1-0.

Dermed er FC København ude af UEFA Cuppen med en samlet score på 0-2.

Set over to kampe et misvisende resultat, da FC København havde alle muligheder for at afgøre tingene i København.

Onside.dk:

Træner Hans Backe havde blæst til angreb før kampen, og dermed fortsætte den gode stil fra det første opgør i København, hvor FCK var meget uheldige med at tabe på et Heiko Herrlich mål i overtiden.

FCK startede også bedst denne gang. Med fine kombinationer pressede københavnerne hurtigt Dortmund tilbage på banen, og kom også frem mindre chancer.

FC København havde al mulig grund til at takke den svenske målmand for halvlegens uafgjorte stilling.

Efter pausen havde Hans Backe fået strammet op på formationen, og FCK begyndte igen at dominere kampen. Heine Fernandez var meget tæt på allerede efter seks minutter, og et kvarter senere måtte han se et hovedstød blive reddet på stregen.

I takt med FCKs offensive satsning, blev der naturligt nok også bedre plads i den anden ende, og Borussia var flere gange nærgående på kontra angreb.

Altså exit FCK, men Dortmund skal modsat også til at stramme ballerne, hvis UEFA eventyret skal fortsætte meget længere. Tyskerne har ganske enkelt ikke vist den klasse som indkøb for 100 millioner mark berettiger til.

Jyllands Posten:

Hjemmeholdet blev bakket op af 42.500 tilskuere, og de kunne juble over, at 50-kamps jubilæet for Borussia Dortmund i UEFA-Cuppen endte med en scoring i sidste minut ved norske Jan Derek Sørensen, da FCK havde kastet alt mandskab frem i håbet om et sent mål. I stedet slog tyskerne kontra ved Evanilson, og efter en redning af Magnus Kihlstedt i første omgang sendte nordmanden bolden i mål på riposten.