Røll fanget på mobilen

På vej mod poolen i 40 graders varme, blev Thomas Røll i dag fanget af www.FCK.dk på mobilen til en lille snak om opholdet med Ligalandsholdet i Asien.

Holdet mødte i går Thailand, hvor det blev til en 1-0 sejr under meget varme forhold. Røll spillede hele kampen og havde denne vurdering af sin egen indsats: "Jeg synes det gik ganske godt kampen igennem. I første halvleg spillede jeg offensiv midtbane, mens vi i anden halvleg ændrede lidt på systemet, så jeg her blev trukket lidt længere tilbage, men jeg har efterhånden prøvet at spille alle pladser på midtbanen, så det var ikke noget problem. Der er blevet snakket meget om varmen hernede, og jeg kunne da også mærke, at jeg var meget træt til sidst i kampen. Jeg drak en masse vand undervejs, men tabte mig alligevel to kilo under kampen. I betragtning af at det også var min første træningskamp i år, og at det er første gang at holdet spiller sammen, er jeg godt tilfreds med både min egen og holdets indsats".

Røll, der allerede har fået sin debut på det "rigtige" landshold, håber at indsatsen under Ligalandsholdets tur vil bidrage yderligere til befæste hans plads i A-landsholdstruppen: "Jeg håber at jeg gennem mine præstationer i kampene hernede og til den daglige træning kan vise så meget, at Morten (Olsen) vil blive ved med at satse på mig i A-landsholdssammenhæng. Vi har et eller to træningspas om dagen hernede, og det gælder om at være på mærkerne hele tiden, ligesom præstationerne i kampene altså også skal være der" konkluderede Røll.

I dag har spillerne fået en halv fridag, og denne er Røll i fuld gang med at spendere ved poolen. Andre af spillerne er på sightseeing i Bangkok - en by der er lige lovlig hektisk efter den sindige jydes mening. "Der er ekstremt meget trafik og larm inde i byen, og det er jeg egentlig helst fri for. Derfor har jeg valgt at slappe lidt af ved poolen i dag, og det skulle jeg hilse og sige er noget lidt andet end det blæsende og kolde vejr, jeg hører i har derhjemme i øjeblikket", sluttede Røll muntert.

I morgen går turen til Hong Kong, hvor Danmark er deltager ved Carlsberg Cup. Første modstander er Iran på lørdag.