Traditioner er til for at blive brudt

I weekenden var alt som det plejer, da Byens Hold traditionen tro slog FC Nordsjælland. I onsdagens kamp mod FC Midtjylland skal traditionerne på den nye SAS Arena helst brydes.

FC Midtjylland har endnu ikke tabt på deres nye stadion, og eneste gang FCK indtil videre har besøgt stadionet ved Messecenter Herning, blev det til et 2-1-nederlag. FCM rider på en bølge i Herning, og den må gerne ebbe ud når der fløjtes op klokken 18.30.

Hans Backe må stadig se bort fra anfører Bo Svensson og den skadet Álvaro Santos. I lørdags blev Peter Christiansen tilmed skadet, og Peter Møller blev udvist og fik to dages karantæne. Til gengæld viste Janne Saarinen gode takter på venstre back, mens Sibusiso Zuma ser ud til at kunne udfordre ethvert forsvar ene mand.

FC Midtjylland har publikumsyndlingen Mohamed Zidan tilbage efter endt karantæne. En meget vigtig spiller for FCM, som tit har afgjort de tætte kampe som hjemmeholdet har spillet. Ydermere forventes der mere eller mindre fuldt hus, så støtten vil heller ikke fejle noget for de sortklædte ulve.

F.C. København har vundet de to seneste kampe (OB i pokalen og FCN i lørdags, -red.), så selvtilliden er i top. En sejr i Herning kan virkelig placere Byens Hold oppe i toppen af ligaen, hvilket også gælder for FCM. Der er lagt op til en intens kamp onsdag aften.