Den nye generation er på vej

Jeppe Brandrup starter et nyt kapitel i sin fodboldkarriere på tirsdag, når træningen starter igen. Den 20-årige midtbanespiller starter træningen med SAS Ligatruppen efter en del år i KB's regi. FCK.DK fik fat i Jeppe via mobilen mens han slappede af på stranden.

Jeppe, kan du måske først fortælle os lidt om din fodboldbaggrund?

- Jeg startede med at spille fodbold i Skjold, så flyttede jeg over til B93 og til sidst kom jeg til KB som førsteårsyngling. Jeg startede som landsholdsspiller på U16, og har spillet på landsholdet lige frem til U20-landsholdet, som jeg spiller for nu.

Hvad er så dine forventninger til træningen med førsteholdet?

- Det bliver helt sikkert hårdt i starten. Jeg regner ikke med, at det bliver træningsmængden, som bliver svær at håndtere men mere hurtigheden og intensiteten i træningen. Jeg ved godt hvad jeg er gået ind til, og jeg ved at det er meget svært at komme på førsteholdet i F.C. København, så jeg har ingen forventninger om en plads på holdet i starten. Jeg håber bare jeg kan udvikle mig og lære noget.

Hvad vil du sige dine styrker er?

- Jeg mener, at jeg er forholdsvis hurtig, god til at drible og jeg har et stort løbepensum. Jeg spiller helst på højre midtbane.

Hvordan har du det nu, få dage før du starter?

- Jeg er spændt?.meget spændt, slutter Jeppe af.


Jeppe Brandrup indlemmes i førsteholdstruppen, når træningen starter op igen på tirsdag?