UEFA har behandlet protesten

Det var møde i går i UEFA's hovedkvarter i Nyon, hvor UEFA's Appeals Body behandlede F.C. Københavns protest over dommeren Matthew Messias, som efter klubbens mening og ifølge UEFA's regler aldrig skulle have dømt UEFA Cup-kampen F.C. København - Hamburger SV den 29. september, eftersom han ikke dømmer i den bedste liga i England. Klubben ønskede også, at UEFA kiggede nærmere på Michael Silberbauers suspension på to dage, samt den økonomiske sanktion på 9.000 schweizerfranc til klubben.

UEFA tog godt imod klubbens repræsentant og havde generel forståelse for klubbens protest. Men UEFA fastholdt kampens resultat og fastholdt igen den tidligere dom, om at der ikke kunne være tale om en omkamp.

Til gengæld reducerede Appeals Body Michael Silberbauers suspension til én dag og reducerede den økonomiske sanktion til 4.500 schweizerfranc.

UEFA's Disciplinary Inspector vil nu, efter klubbens protest, starte en undersøgelse af de omstændigheder som førte til udpegningen af Matthew Messias som dommer til kampen i PARKEN. Den undersøgelse forventes færdig i slutningen af november/starten af december.

UEFA vil bære alle omkostninger i forbindelse med mødet i Schweiz.

Mødet i UEFA afslutter klubbens protest i forbindelse med dommeren Matthew Messias og kampen F.C. København - Hamburger SV.