Lodtrækning til 3. kvalifikationsrunde

F.C. København møder Club Brugge

Fredag klokken 12.00 blev der i Nyon i Schweiz trukket lod til 3. kvalifikationsrunde til UEFA Champions League. F.C. København var med i bowlen, og vi vidste på forhånd, at det kunne blive enten hollandsk, skotsk, rumænsk eller belgisk modstand.

Op af bowlen kom Club Brugge fra Belgien, og lodtrækningen magede det således, at F.C. København starter på hjemmebane. Første opgør spilles dermed den 1. august i PARKEN med kick-off tid klokken 20.00, mens returopgøret spilles på Jan Breydel Stadion i Brugge. Kampdato og tid for udekampen er endnu ikke på plads, men det bliver enten den 7. eller 8. august. 

3. kvalifikationsrunde er næstsidste udfordring før et evt. gruppespil i både UEFA Champions League og UEFA Europa League. Går F.C. København videre fra 3. kvalifikationsrunde, deltager man i den altafgørende Play Off-runde. Hvis løverne ikke går videre, fortsætter vi i Play Off-runden til UEFA Europa League.

Platinmedlemmer af KlubFCK har gratis adgang til opgøret i PARKEN, mens alle guldmedlemmer har forkøbsret og 10 % rabat på deres normale plads. Sølvkortholdere har forkøbsret på billetter til kampen. Praktisk information udsendes til alle medlemmer af KlubFCK i begyndelsen af næste uge.

Generelle billetpriser samt yderligere praktisk information følger ligeledes i næste uge – både for hjemme- og udekampen.