Stor ros fra UEFA

Stor ros fra UEFA

For første gang nogensinde lagde PARKEN græs og stadion til en 1/8-finale i UEFA Champions League, og selvom resultatet af kampen F.C. København – Chelsea FC ikke var det bedste, var der stadig meget flot ros fra UEFA til klubben og ikke mindst til de mange fans, der overværede kampen. Mens kravene til organisationen er enormt store til gruppespillet, vokser disse yderligere i ”Round of 16”, som 1/8 finalen også kaldes på engelsk.

 

Med kun to afviklede kampe per matchdag i denne runde, siger det sig selv, at der var markant højere fokus fra verdenspressen på begivenhederne i PARKEN i tirsdags. Rigtig mange mennesker kloden rundt sad således og kiggede med, og især den flotte tifo og de fire kæmpebannere med FCK-logo beskrives af UEFA som en helt igennem unik eksponering af klubben.

 

Der er således ingen tvivl om, at løverne i denne sæson for alvor har sat deres aftryk på fodboldlandkortet, og klubben er naturligvis glade for den flotte ros fra UEFA vedrørende de organisatoriske forhold og den stemning vores fans var med til at sætte.

 

 

Fantastisk tifo! Foto: Sportsagency

 

 

FCK logoerne har været på TV verdenen over utallige gange. Foto: Sportsagency

 

 

 

Spillerne var imponeret af tifoen. Foto: Sportsagency