Zanka: De var skarpere end os

Zanka: De var skarpere end os

Mathias Zanka Jørgensen: De var skarpere end os

- De var skarpere end os i dag, og skulle vi have fået et godt resultat, så skulle vi have ramt dagen, men det gjorde vi ikke - og så må man rose deres angribere for at være kyniske når chancen opstod.

Zdenek Pospech: Jeg kan også ærgre mig over det gule kort

- Hvad kan jeg sige, vi tabte til et bedre hold. Jeg kan også ærgre mig over det gule kort, det var frispark, men det var ikke til gult. Nu skal jeg sidde over i returkampen, og det er jeg ret gal over.

Jesper Grønkjær: Der var to måls forskel på de to hold

- Vi tabte på dagen til et bedre hold. Vi skulle have ramt vores ypperste spil for at få et godt resultat - det skete ikke, og vi må nok sige, at der i aften var to måls forskel på de to hold.

Mikael Antonsson: Anelka er stadig en rigtig klasseangriber

- Det blev en svær aften, for de viste sig - som forventet - at være et rigtig godt hold, og så fik Anelka jo også vist, at han ikke er helt færdig - men stadig er en rigtig klasseangriber. Det gik OK for mig, men omvendt så er det jo også sådan, at når man som forsvarer er med til at lukke to mål ind, så er man jo aldrig tilfreds.

César Santin: De var alle store og stærke

- De var meget bedre end os i dag, og så spillede vi nok heller ikke vores bedste kamp. De var alle store og stærke, og jeg havde det svært oppe foran. Vi har jo hele tiden vidst, at det bliver svært i London - og med dagens resultat, så er det jo ikke blevet nemmere for os på Stamford Bridge...