Amazing! Fantastisk! Vigtigt!

Amazing! Fantastisk! Vigtigt!

Oscar Wendt: Det er kæmpestort
- Det er kæmpestort at være i Champions League. Jeg var jo med sidst, så der er meget stort at være tilbage – og det er klart noget af det bedste jeg har prøvet i min tid her i F.C. København.

Johan Wiland: Fedt at få hånden på til sidst
- Vi er glade nede i omklædningsrummet, og vi er glade for at spille en så god kamp. Vi skulle have afgjort den tidligere, men vi klarede det – og det var da fedt at få hånden på til sidst og være med til at holde nullet. Det er en kæmpe ting nu at være med i Champions League.

Jesper Grønkjær: Sejren i dag var så vigtig
- Hvis OB og Brøndby også klarer sig videre i Europa League, så vil det være her fantastisk for dansk fodbold - for med de rette point, så kan den danske mester jo komme direkte i Champions League. Sejren i dag var så vigtig, også for vores fans, for de har fortjent det – og har jo forventninger om at se de helt store navne her i PARKEN.

Mikael Antonsson: Vi spillede dem jo nærmest ud af banen i 1. halvleg
- Hvis vi selv kunne have bestemt det, så havde vi naturligvis ført med 2-3 mål ved pausen. Vi spillede dem jo nærmest ud af banen i 1. halvleg, og så holdt vi jo nullet, og det viser hvor stærke vi er defensivt – og hvor vigtigt 1-2-målet var oppe i Norge. Jeg har jo drømt om at spille Champions League siden jeg var dreng, så det her er det største jeg har prøvet som fodboldspiller.

Martin Vingaard: Fantastisk støtte vi fik herinde i PARKEN
- Det var en fantastisk støtte vi fik herinde i PARKEN, der var virkelig europæisk stemning – og det håber jeg da der nu bliver hver gang. Nu er vi videre, og da jeg altid har holdt med Manchester United, så trækker jeg gerne dem – men det er også OK med enten Barcelona eller Real Madrid.

Sölvi Ottesen: Det her er AMAZING
- Det her er AMAZING … og det er klart den største kamp i min karriere. At jeg så scorer er bare ekstra godt, og jeg kan næsten ikke beskrive den følelse jeg har. Det er simpelthen vidunderligt! Vi fik bevist hvor godt et hold vi er og hvor ambitiøse vi er. Det var da en smule chokerende ikke at føre mere efter den gode 1. halvleg, men vi holdt nullet – og så scorede vi jo det nødvendige mål.

Peter Larsson: Vi var klart det bedste hold!
- Det er altid sjovt at komme på banen når stemningen er som den var i dag. Vi spillede jo en super 1. halvleg, både offensivt og defensivt og skaber et utal af chancer. Det bliver unødvendigt spændende til sidst – men vi var klart det bedste hold!