F.C. København sælger Ailton

F.C. København er mandag aften blevet enige med den cypriotiske klub, APOEL FC, om transfer af de danske mestres brasilianske angriber, Ailton Almeida. Skiftet til den cypriotiske topklub forudsætter dog, at Ailton og APOEL FC bliver enige om de personlige vilkår.

 

Ailton rejser ikke med til F.C. Københavns udebanekamp i UEFA Champions League-kvalifikationen mod BATE Borisov, men tager i stedet tirsdag til Cypern for at forhandle sine personlige vilkår på plads og gennemgå lægetjek hos APOEL.

 

- Det har ikke altid været nemt for Ailton at indfri de tårnhøje forventninger, der har været til ham i F.C. København, men ikke mange fodboldspillere opnår at vinde 3 mesterskaber på 4 år. Ailton har sin store andel i de mesterskaber, og særligt husker jeg mesterskabet i 2009, hvor Ailton i forårsmånederne havde sin helt egen klasse og tryllebandt alle fodboldelskere i Danmark. Udover at bidrage til mesterskaber og masser af europæisk fodbold vil jeg fremhæve hans imødekommende personlighed og hans loyalitet til klubben. Ailton har været en fantastisk ambassadør for F.C. København, siger sportsdirektør Carsten V. Jensen.

 

Ailton Almeida har opnået 139 kampe og scoret 37 mål for F.C. København siden sin debut i februar 2007, og klubben ønsker Ailton al mulig held og lykke med de nye udfordringer på øen i Middelhavet.