Solbakken: - Vi skal se ud som et hold

Solbakken: - Vi skal se ud som et hold

 

La Mangaturens første træningskamp står for døren, og modstanderen er det russiske tophold Dynamo Moskva. Kampen er den anden i år, og med lidt over 14 dage til storkampen mod Manchester City i PARKEN, så er det nu, at fokus for alvor begynder at lægge på de to UEFA Cup-kampe. Ståle Solbakken har da også en klar plan for hvad søndagens træningskamp skal bruges til.

 

- Vores fokus i dagens kamp er, at vi skal se ud som et hold. Det er vigtigt, at vi i vores kontrafase er kompakte, og generelt ikke kommer for langt fra hinanden i nogen dele af spillet. Det er i mine øjne en af nøglerne, hvis vi skal have en chance mod Manchester City, starter cheftræneren.

 

F.C. København stiller med følgende startopstilling mod Dynamo Moskva:

 

Christiansen
Pospech – Antonsson – Laursen – Wendt
Sionko – Nørregaard – Kristensen – Hutchinson
N’Doye – Santin

Reserver til dagens kamp:

Johan Wiland, Niclas Jensen, Mathias Zanka, William Kvist, Martin Vingaard, Ailton Almeida og Morten Nordstrand.

- Vi kommer til at bytte lidt ud i pausen. Martin Vingaard kommer i hvert fald ind, mens N’Doye kun spiller en halvleg. Han har ikke trænet i 10 dage på grund af den manglende arbejdstilladelse, og hernede har han været igennem to træningspas. Det ville være for risikabelt at lade ham spille mere, fortsætter Ståle. 

Den 2. marts skydes SAS Liga-foråret i gang, og for første gang skal Solbakken både have fokus på europæiske opgør og SAS Ligaen i foråret. 

- Det er jo en ny situation for os, men vi skal bare være glade for at vi står med det her scenarie. Vi prøver at holde fokus på begge turneringer, for der er ingen tvivl om at kampen mod Brøndby den 2. marts ligeledes er utrolig vigtig, slutter F.C. Københavns cheftræner.